- Spokojný s vozíkom ďakujem
Rýchla vybavenie objednávky. Príjemné jednanie
vozik repasovany čo na stranke neuvadzate
kontaktovanie vo večernych hodinach
nedostupnosť požadovaneho rozmeru -
Vobec netusim v akom stave je moja objednavka
- Nesprávna cena
- Po odoslaní objednávky ma kontaktovali že vozík ktorý som si objednal a veľkodušne mi ponúkli vozík ktorý bol o 65€ drahší. Pekne a podrobne mi vysvetlili že vozíky nie sú nové ale kompletne po repase.
Nie je dobrý.
- Žiadne nula bodov
- Objed.stornovana.
No viete.Vsetky údaje boli k dispozícii obchodu no aj tak sa dožadovali telef.kontaktu no neviem prečo Že vraj som nedostupný.Ja nesedim pri telefóne.A ešte aj české číslo neprijate hovory .Ale uuuuplna zbytočnosť
- nedajte sa oklamať mal som objednaný invalidný mechanický vozík šírka 54 cm vraj nový, prišiel mi o šírke 45 cm aj po tom ako ma telefonicky kontaktovali a overovali si objednávku vozík bol v cene 170,-€ konečná cena použitého vozíka 250,-€
nedajte sa oklamať mal som objednaný invalidný mechanický vozík šírka 54 cm vraj nový, prišiel mi o šírke 45 cm aj po tom ako ma telefonicky kontaktovali a overovali si objednávku vozík bol v cene 170,-€ konečná cena použitého vozíka 250,-€, po tejto skúsenosti by som si tam už nič neobjednal......
- Pri objednávaní dobrá komunikácia s výrobcom
Vozík mal prázdne koleso, nedalo sa ani nafúkať,
dala som ho opraviť do bicyklo opravovne, čo ma vyšlo ďalších 15 €
Viem, že som ho mohla vrátiť - reklamovať, ale to by ma vyšlo viac námahy energie a hlavne času. -
- Na e-shope majú rôzne ponuky a za pár dni vám príde telefonát že taký na sklade nemajú a keď majú tak je pomerne dosť drahší
- Predajca uvadza zavadzajuce udaje o dostupnosti uveddnych tovarov. Nasledne vas telefonicky kontaktuju a ponukaju svoje drahsie produkty.
- Nespolahlivost
- Trebalo by zrusit ich licenciu a web stranku!!!
Po hodeni voziku co bol skladom do ‘košíka’ a potvrdeni objednavky mailom,sa nedialo nic.Na prvy telefonat reagovali doslovne ,Zistime ako na tom Vasa objednavka je a este dnes Vas budeme informovat’,samozrejme ziadny iny telefonat v ten den neprebehol..Na dalsi den som im volal asi 5x v priebehu dna,nikto nedvhal telefon..Najkrajsi telefonat prebehol na dalsi den,kde mi bolo oznamene ze vozik nemaju,ze maju iny za vyzsie peniaze a ze vlastne takto prebiehaju u nich objednavky bezne..Asi by sa mali zamysliet…Vrelo neodporucam
- Bolo to rýchlo vybavené a dodané.
- Predávajú vozíky, ako nové, nakoniec sa ukáže, že sú repasované
predsvaju co nemaju a potom vam ponuknu drahsie alternativy
- Komunikácia
Na stránke ponúkajú nové vozíky za bezkonkurenčné ceny, ale v skutočnosti sa jedná o repasované invalidné vozíky. Zlá komunikácia.
- Rýchle dodanie a ľudský prístup, ak si nie ste istí poradia Vám
- Čakam
Čakám
- V ponuke je tovar - výrobky, ktoré už nevyrábajú a tak držia zákazníkov v omyle a dozviete sa to až po telefonáte.
Nespokojný.