• Ok

OK

• Komunikácia
    • Rýchle odoslanie
    • Prijateľné ceny

Rýchla reakcia, dokonca po objednaní telefonát, kde ma informovali o dostupnosti tovaru a termíne doručenia.

• Dobré ceny, príjemné jednanie a rýchle dodanie tovaru

Klobúk dole!
    18.03.25 večer som objednal kokosovú pílu.
    Ráno 19.0325 mi zavolala milá pani, že tovar odovzdávajú prepravcovi. Za chvíľu prišla správa od GLS, že prevzali tovar.
    Ráno 25.03.25 o 07:30 prišla správa
    , že medzi 8:30-9:30 mi bude doručená zásielka. O 9:05 som prevzal zásielku!
    Ďakujem za super rýchle dodanie.

• Po objednaní ma kontaktovali a slušným spôsobom si overili, či som si tovar od nich naozaj objednal ja. Palec hore :)
    • Tovar bol doručený skôr ako to bolo deklarované, balík bol správne zabalený a obsah kompletný

• Komunikácia, dobrá cena, rýchlosť dodania, kvalita dopravy.

• Široký sortiment
    • Prijateľné ceny
    • Skvelá komunikacia
    • Rýchle dorucenie

Nic

Tovar mi prišiel poškodený.

Všetko boli v poriadku rýchle doručenie.

• Dobré ceny
    • Obchod komunikuje so zákazníkom

Super komunikácia s e-shopom,rýchle dodanie objednaného tovaru do dvoch dni.

Tovar prišiel v poriadku, rýchlo spracovaná objednávka.Som veľmi spokojná.

Bleskove doručenie ⚡Super

• Objednal som si baterku aj s nabíjačkou.Hneď som si to vyskúšal a nabíjačka bola nefunkčná. Aj som si to hneď reklamoval a namiesto toho že by mi poslali obratom nový musím čakať na to mesiac kým mi to opravia. Môj názor je, že to je internetový obchod a mali by mi poslať nový. To sa nepokazilo za týždeň alebo za mesiac že mal by som čakať mesiac kým mi to opravia. Takže nikomu to neodporúčam a to bolo prvý a posledný krát čo som objednal u vás.

Reakcia obchodu Vozako.sk

mrzí nás, že ste s našou službou neboli spokojný. Hneď po vašom kontakte sme vás informovali o postupe reklamácie, pričom sme vám poskytli všetky potrebné informácie. Snažíme sa riešiť reklamácie čo najrýchlejšie, no zákonom stanovená lehota na vybavenie je do 30 dní. Aj vo vašom prípade robíme maximum pre urýchlenie procesu. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že situácia sa čoskoro vyrieši k vašej spokojnosti.
    S pozdravom Vozako tím

Obchod na úrovni

• Veľmi dobrý prístup k zakaznikom

Z nákupom som veľmi spokojný výrobok odskúšal super

• Rýchle dodanie

OK