- Super som max spokojna
- Krásne vône
- Prvýkrát som kupovala z tejto firmy,som max spokojná
Super,odporúčam
Som veľmi spokojná
- rýchle doručenie
- skvelá komunikácia s predajcom
- kvalitné produkty
- intenzívne a dlhotrvajúce vône
- veľký výber vôní
- Krasne vone, rýchla dodavka
- Fajn ceny
- K trom parfumom iba jedna odmerka
Som spokojná. Vône som objednala podľa popisu a voňajú krásne. Akurát ma sklamalo, že je pri nich iba jedna odmerka, pretože som jednu z nich chcela darovať.
Reakcia obchodu Vonavebyvanie.sk
Dobrý deň, ďakujeme za recenziu. Odmerky dávame dobrovoľne ako darček ku objednávke, ak máte záujem o viac odmeriek kľudne nám to v budúcej objednávke napíšte do poznámky, bežne to tak zákazníci robia a radi vám ich pribalíme koľko budete potrebovať. Dávať odmerky na každý kus aviváže nám nepríde ako hospodárne, keďže zväčša si zákazníci objednávajú viac druhov na skúšku a nemá zmysel dávať odmerku ku každej fľaške. My ako obchod nemôžeme vedieť, že máte v úmysle darovať časť vašej objednávky ďalej. Sme radi, že ste spokojná s našimi voňavými olejmi do prania.
Veľmi pekné vône, a to telové mlieko Waw. Určite objednávam ďalšie
- Bol to môj prvý nákup, ale som spokojná ako rýchlo mi objednaný tovar došiel.
Toto je už tretia značka olejových parfumov do prania, ktorú som sa rozhodla vyskúšať a musím povedať, že po prvých pár praniach som nadmieru spokojná, dokonca viac ako u konkurencie
- Rýchle doručenie
- Skvelá komunikácia na eshope
- Prehľadný eshop
- Veľký výber
- Dobré ceny
Nakupoval som prvý krát a určite nie posledný, vône sú skvelé, dlhotrvajúce. Každý sa ma pýta čo to používam. Dodacia doba ma prekvapila, ani nie za 24 hodín od vytvorenia objednávky som ju mal doma. To sa dnes nestáva všade. Za to majú u mňa veľké plus. Potešil aj darček vo forme zľavy na ďalší nákup. Páči sa mi aj prehľadný eshop s rôznorodým sortimentom. Názov eshopu spĺňa to čo ponúka, ak chcete mať voňavé bývanie, ste tu na správnom mieste. Určite vyskúšam aj ostatné produkty .
Už viacej neovjednám, obidve vône úplne, ale že úplne slabé. Škoda vyhodených peňazí, iné vône objednané u iných dodávateľov sú 1000 krát krajšie a lepšie
Rýchlosť a kvalita
- Rychlé doručení