Spokojnosť,rýchle dodanie.
Reakcia obchodu vmfashion.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie, veľmi nás potešilo a sme radi, že ste boli spokojná s tovarom, cenou aj dodaním. Do budúcna sa tešíme na vašu ďalšiu objednávku. Prajeme Vám krásny deň.
Tovar som objednávala v nedeľu poobede a prekvapilo ma, že o necelú hodinu mi prišla sms, že tovar je už pripravený na export.
Ďakujem za rýchle dodanie.Reakcia obchodu vmfashion.sk
Άψογο επαγγελματιες
Reakcia obchodu vmfashion.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu, ktorá nás veľmi potešila a sme radi, že ste s tovarom, cenou a dodaním do Grécka spokojná. Do budúcna sa budeme tešiť na vašu budúcu objednávku. Prajeme pekný deň.
Γεια σας, σας ευχαριστούμε για την κριτική σας, που μας χαροποίησε πολύ και χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένοι με τα εμπορεύματα, την τιμή και την παράδοση στην Ελλάδα. Μέχρι το μέλλον, ανυπομονούμε για την επόμενη παραγγελία σας. Σας ευχόμαστε μια όμορφη μέρα. -
- Veľmi rýchle dodanie. Tovar kvalitný, úhľadne zabalený.
- Nedá sa platiť na dobierku
Reakcia obchodu vmfashion.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu, ktorá nás veľmi potešila a radi, že ste s tovarom, cenou a informáciami spokojný. Do budúcna sa budeme tešiť na Vašu ďalšiu objednávku. Prajeme pekný deň.