Spokojnost so vsetkym a vas tovar je vyborny
Maximálna ochota rýchle doruvenie
- spolahlivost
- serioznost
spolahlivy a dobry obchod
- Výborná komunikácia
- Ochota
Doručenie boli do 2 dní. V objednávke vznikol maličký problém ale ihneď bol vyriešený ( dokonca aj z darčekom ako ospravedlnením) . Veľmi pekne ďakujem a určite objednávam aj v budúcnosti.
- Rýchle doručenie,informovanost o zasielke
E ciga mi síce prišla úplne iná ako som si objednal, namiesto R22 prišla P22.
Zvažoval som vrátenie produktu, ale po vyskúšaní som sa rozhodol si ho ponechať. -
- Rychlost vybavenia a dorucenia objednavky.
- Rýchle dodanie, veľký výber!
- CENA
- KVALITA
- rychlost dodania
- komunikacia
Jeden z najlepsich internetovych obchodov na Slovensku so zameranim na ecigarety, liquidy, atd (v ponuke maju toho fakt vela, kazdy si najde to svoje). objednaval som uz viac krat, vzdy som bol nadmieru spokojny.
Ocenujem bezkonkurencnu cenu liquidov, rychlost dodania a kvalitu dodaneho tovaru. -
Rýchlosť dodania
Veľmi rýchle doručenie. Maximálna spokojnosť
Rýchle doručenie objednávky.Vipe odporúčam.
- Skvele / Rýchle
Tovar bol doručený rýchlo super zabalený bez poškodenia a celkovo je to super vec
- Rýchle doručenie objednávky,veľká spokojnosť a nesmierna radosť z priloženého darčeka ❤️ Ďakujem a prajem veľa spokojných zákazníkov
- Veľká spokojnosť. Určite odporúčam a objednávam len od vás. Rýchle dodanie, rýchle odpovede prípade reklamácie všetko vybavene super. Maximálna spokojnosť
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie tovaru.