Ja pravidelne objednávam vegetariánske a rastlinné výrobky s ktorými som veľmi spokojná, majú kopec nových a kvalitných výrobkov, takže prajem všetkým pracovníkom hodne zdravia a spokojnosti v tejto ťažkej dobe.
prvý krát som nakúpila, dodávka bola rýchla, pani ma kontaktovala s presným dátumom doručenia a s možnosťami ako uskladniť danú potravinu. Veľká spokojnosť
- Ochota, telefonicke spojenie pri nedostatku tovaru
- velky vyber
spokojná, super komunikácia:-) dobré výrobky, parádne zabalené na prepravu
- Velmi som spokojná,objednavam si opakovane, vždy bez problémov.
- Spokojnoť
Velmi som spokojná,objednavam si opakovane, vždy bez problémov.
- nemožnosť online platby. Napriek výbornému sortimentu sa nemienim trápiť objednávkou, faktúrou a prevodom. V dnešnej dobe, kedy kuriér v pohode doručí tovar už na druhý deň. Tuto to potrvá aj týždeň, ak mám šťastie. Nikdy si objednávať u vás nebudem. Slnečnica a hlavne Bioland to istia.
Nemožnosť online platby. Napriek výbornému sortimentu sa nemienim trápiť objednávkou, faktúrou a prevodom, čo potrvá aj večnosť. V dnešnej dobe, kedy kuriér v pohode doručí tovar už na druhý deň, tuto doručenie tovaru môže trvať aj týždeň, ak mám šťastie. Ešteže Slnečnica a hlavne Bioland to istia.
Reakcia obchodu Vegana
Mrzí nás zlá skúsenosť. Sme jediný eshop na SR, ktorý predáva online aj krátko-trvanlivé produkty, preto sa zameriavame na to aby ste dostali tovar v čo najvyššej kvalite a s najlepším dátumom spotreby. Z toho ohľadu je niekedy potrebné aby sa čakalo aj týždeň na nové zásoby.
Platba online možná nie je aby v prípade, že položka je vypredaná, alebo chcete urobiť zmenu v objednávke, vystavíme faktúru až po uzavretí objednávky a pripravení tovaru.
Platba je možná cez akúkoľvek mobilnú aplikáciu, naše faktúry obsahujú QR kód na základe ktorého viete platiť jednoduchšie :) -
Kvalitne potraviny