Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dobrá komunikácia, rýchle dodanie,

• rýchle doručenie, tovar v poriadku

Aj napriek mojej nie práve štandardnej objednavke, sa podarilo dobrou komunikáciou nájsť vyhovujúce riešenie mojho súrneho problému.

nedodržujú termíny,ani objem,po týždni ani vyúčtovací daňový doklad ani peniaze naspäť, fakt celé zle,,

• Pohodlný s bezproblémový

• Všetko fajn, rýchla a zrozumiteľná komunikacia

Objednávany tovar nebol skladom v ZA, hneď mi boli ponúknute alternatívne riešenia, nakoniec bol odber v ZA výborná komunikácia, aj mimo pracovného času.

• Cena stavebného materiálu
    • Profesionálny prístup
    • Dobrá komunikácia
    • Rýchle dodanie

Toto bol môj prvý väčší nákup stavebného materiálu cez internet a bol som veľmi spokojný s prístupom predajcov za internetového obchodu vaše stavebniny.

Komunikácia prebehla na jedničku rovnako ako dodanie tovaru.
    Veľkou výhodou boli samozrejme aj výhodné ceny za stavebný materiál.

Kupoval som väčšie množstvo polystyrénu kročajovej izolácie a OSB dosky.

Jednu vec by som odporučil internetovému obchodu aby pri objednávkach OSB dosiek a možno aj iného materiálu, viac krát prevereril so zákazníkom vykládku, teda či si to vyloží ručne sám alebo s hydraulickou rukou. Aby potom neprišlo k nedorozumeniu.

Ináč k obchodu vašestavebniny nemám absolútne žiadne výhrady a určite odporúčam.
    Týmto prajem celému kolektívu príjemné a veselé sviatky

• Dobré ceny, dodanie tovaru priamo od výrobcu

• osobný kontakt

veľmi dobrá komunikácia, milé jednanie , určite odporúčam

• Profesionálny prístup
    • Ústretovosť
    • Spoľahlivosť

Divný objednavkovy system ale aj tak vybavite čo treba, a po zaplateni vam pride tovar az domov.

• Tovar dorazil včas ,kvalita a ochota personálu

• Pri nákupe viacero druhov materiálumi mal byť dovezený dominantný tovar o cene cca 1000Eur s dopravou zdarma a k tomu som chcel iba pár vecí navyše a bolo mi účované doprava za kazdú vec zvlášť!
    • Tovar mal byť dovezený spolu jedným autom a nie osve a účtovať dopravu 3 krát!

Tovar mal byť dovezený spolu jedným autom a nie osve a účtovať dopravu 3 krát!

• Flexibilne a rychle jednanie

Vrelo odporúčam obchod , veľká ústretovosť, komunikácia na úrovni dodacia lehota všetko ako sa patrí, som veľmi spokojný a určite tu budem nakupovať opäť

• Velmi dobre poradenstvo, pomoc s vyberom,rychle dorucenie

Skvelé

• spokojnost