• všetko pekne zabalené, nepoškodené a ako bonus pero, umelé kľučenky do nákupného vozíka

Vážený zákazník,

ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami spokojný .

Veríme, že Vašu dôveru nesklameme ani v budúcnosti. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.

• krátka doba dodania
    • výborná komunikácia

• Som spokojná, dokonca som požiadala o vynesenie tovaru do bytu a stalo sa. Vám i prepravcovi ďakujem.

• velmi spokojny

• Som spokojná

tím Vašadomacnoť.sk

• Po objednani ihned prisla informacia o registracii a nasledne prisli informacie o pohybe objednavky

tím Vašadomacnoť.sk

Rýchle doručenie aj prepravca DSL veľmi úctivý, spokojnosť je teda na mieste

Rýchly termín dodávky

Napriek predvianočnému zhonu mi stoličky prišli deň pred Štedrým dňom, takže naša nová kuchyňa bola komplet. Za čo obchodu ďakujem, možno majiteľovi p. Tóthovi.

• pekne zabalené
    • bez poškodenia
    • komplet príslusenstvo

Veľký výber tovaru, veľmi dobrá komunikácia a poradenstvo, rýchle a bezproblémové dodanie.
    Obchod odporúčam a budem nakupovať znovu.

Nebolo to v takom stave, aby som sa na Vás hneval. Dalo sa to poskladať, musel som zapojiť rozumovú zručnosť - HAHAHA. Ale teraz vážne, som spokojný.

• Komunikacia na urovni, ochotny vysvetlit podmienky pripadnej reklamacie
    • V podstate sa nejedna o nevyhodu obchodu ale samotneho dodavatela VidaXL - tak katastrofalne zabaleny tovar z mnozstvom pilin v baleni som fakt este nezazil a skrinka spinava a kvalitovo lowcost hoci cena skrinky neprimerane vysoka. Montaz tiez katastrofa, supliky nesedeli podla predvrtanych dierok