- Tovar ktorý som si objednal bol obratom doručený.
- Dosť dobré doručenie
Čakala som dlhšie, ako som predpokladala
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami spokojný .
Veríme, že Vašu dôveru nesklameme ani v budúcnosti. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku.
tím Vašadomacnoť.sk -
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Polička je v demonte,ale po zmontovaní je v poriadku,na stene pekne vyzerá.
tím Vašadomacnoť.sk -
- Po telefonickom rozhovore na všetkých drobnostiach sme sa dohodli
tím Vašadomacnoť.sk -
- všetko pekne zabalené, nepoškodené a ako bonus pero, umelé kľučenky do nákupného vozíka
tím Vašadomacnoť.sk -
Skrinka je strašny aušus, čakal som že za takú sumu bude aspoň kvalita porovnateľná s polským nabytkom, ale ani zdaleka.
Dobrý deň.
Je nám to ľúto, že produkt nesplnil vaše predstavy.
Každý máme žial inu predstavu o kvalite za danú cenu.
Skrinka je v záručnej dobe ale žiadnu reklamáciu od Vás neevidujeme.
S prianím pekného dňa tem Vašadomacnost.sk -
- krátka doba dodania
- výborná komunikácia
- Zaujímavý tovar podľa zobrazenia na internete...
- Už po druhý raz mi poslali poškodené stoličky, s dotrhanou koženkou, zničeným čalúneným a tento raz chýbajú aj skrutky, všetko mám nafotené, idem poslať reklamáciu, je to drzosť od predajcu, tovar si má pred odoslaním skontrolovať...
Ako som už spomenula - 2 stoličky mi poslali výrazne poškodené, nedodali dostatok skrutiek, majú veľmi komplikovaný systém reklamácie... A stalo sa mi to už po druhý raz, vtedy drzo napísali na internet, že mi reklamáciu uznali a ja som mala len vložiť tovar do škatule... Akosi zabudli na to, že som ho musela bezpečne zabaliť, navyše som stratila hromadu času čakaním na kuriéra, prišla som o pracovný deň, o stresoch čo mi takýto nákup spôsobil radšej ani nepíšem... Neobjednávala by som znova nič od tejto spoločnosti, ale potrebovala som dokúpiť stoličky takej istej farby a na inom mieste sa mi ich nepodarilo zohnať... Mám fotografie toho čo poslali ako nový tovar, je to obrovská drzosť, prípad pre Slovenskú obchodnú inšpekciu... Zasa stratím čas vypisovaním reklamácie, posielaním fotografií a balením i posielaním zničených stoličiek... Už som oľutovala, že mi tak veľmi záležalo na rovnakej farbe a zaujímavom tvare stoličiek... Je vrcholne neseriózne poslať zákazníkom takýto tovar, zrejme im ho už predtým niekto vrátil...
- Som spokojná, dokonca som požiadala o vynesenie tovaru do bytu a stalo sa. Vám i prepravcovi ďakujem.
- velmi spokojny
- Som spokojná
tím Vašadomacnoť.sk -
tovar, ktory bol podla stavu v online shope na sklade, nebol doruceny ani po viac ako tyzdni
- Po objednani ihned prisla informacia o registracii a nasledne prisli informacie o pohybe objednavky
tím Vašadomacnoť.sk -
- Nie je možné skontrolovať na mieste doručenia zabalený tovar - jednotlivé kusy či časti - a jeho poškodenie, poslali mi výrazne poškodenú stoličku...
Zo spoločnosti Vaša domácnosť mi poslali poškodenú stoličku, majú veľmi komplikovanú možnosť reklamácie, musím zabaliť a na vlastné náklady poslať kuriérom tovar, ktorý mi oni odoslali znehodnotený, pri tom ja musím platiť drahú kuriérsku službu, pretože spomínaná stolička má vyššiu hmotnosť. Som finančne veľmi stratová, pretože nemám ani stoličku - stála viac ako 100 eur a čaká ma nie malá suma za platbu kuriérskej spoločnosti, takto si slušný obchod nepredstavujem... Spoločnosti som už poslala fotografie ich poškodeného tovaru s reklamáciou, v odpovedi nebolo ani slovo o tom, že by mi náklady na kuriéra uhradili... Chystám sa celý prípad ako redaktorka medializovať.
Vážena zákazníčka,
v prvom rade sa Vám chceme poďakovať za objednávku na našej stranke Vašadomacnoť.sk Mrzí nas ak ste komunikaciu s nami posudili za komplikovanú avšak je na mieste aby sme uvidli na pravú mieru náš reklamačný postup:
- váš reklamačný mail sme obdržali 05.06.2022 na ktorý sme odpovedali 06.06.2022
- reklamačné konanie sa začalo 07.06.2022
- kurierskú spoločnosť sme objednávali a hradili my na naše náklady, vašou ulohou bolo len vložiť reklamovaný tovar do krabice
- 15.06.2022 Vám bola odoslaná nová stolička, čím bola reklamácia kladne vybavená
Za vzniknuté nepríjemnosti sa Vám opätovne ospravedlňujeme.
Veríme, že napriek tejto skúsenosti nám ešte v budúcnosti dáte šancu dokázať Vám, že si svojich zákazníkov skutočne vážime a naše služby dokážeme poskytovať omnoho lepšie.
tím Vašadomacnoť.sk -
Rýchle doručenie aj prepravca DSL veľmi úctivý, spokojnosť je teda na mieste
Rýchly termín dodávky
Napriek predvianočnému zhonu mi stoličky prišli deň pred Štedrým dňom, takže naša nová kuchyňa bola komplet. Za čo obchodu ďakujem, možno majiteľovi p. Tóthovi.
- pekne zabalené
- bez poškodenia
- komplet príslusenstvo
Dlhá čakacia doba dodania.Tovar objednany pred 7.dnami a nič sa nedeje.