Výborná komunikácia, rýchlosť dodania.
- Prišiel mi celkom iný tovar. Namiesto detských respirátory som dostala respirator pre dospelých. Ten je pre moju dcéru absolútne nepoužiteľný! Nedá sa k nim dovolať, na email nereagujú.
- Objednavka zaplatena, tovar naprisiel, obchod nekomunikuje
- Neprišiel správny tovar
Namiesto detských respirátorov FFP2/KN95 prišli klasické pre dospelých
- Rýchle dodanie.
- Žiadna komunikácia.
Tovar som dostala rýchle, napriek platbe na účet, čo zvyčajne predlžuje dodaciu lehotu. Chýbala mi komunikácia obchodu, zákazník po zaplatení až po doručenie tovaru vôbec nie je nijak informovaný o stave objednávky.
- Prišiel iný tovar, než aký som si objednal.
Po prevzatí objednávky som tovar ihneď reklamoval, nakoľko mi boli poslané iné respirátory, než aké som objednával a navyše nesedel ani výrobca a ani obal podľa ich stránky, kde pod fotografiou nemajú uvedené, že by išlo iba o ilustračné foto. Mali prísť respirátory pre dieťa, prišli pre dospelého. Ani po týždni od poslania e-mailu obchodník nereagoval na moju reklamáciu a vôbec nekomunikuje. Neodporúčam tento obchod!
- velmi rychle dodanie z Ceskej republiky
- Rýchlosť dodania
- Poslali mi iné rúška
- Nekomunikujú so zákazníkom
Objednal som si 150 ks rušiek, 50 čiernych a 100 modrých, no poslali mi ružové... Následne som sa s nimi skontaktoval,no do dnešného dňa mi neodpovedali... Kvalita rúšiek mizerná, nedá sa v nich dýchať, po hodinovej prechádzke z nich vylejte značné množstvo tekutiny... NEODPORÚČAM!!!
Prisli ruska ktoru su akurat tak pre deti, nie pre dospeleho cloveka... Hnus
- prehľadná stránka, dobrá komunikácia, rýchle dodanie
Tovar bol doručený v inej farbe ako som objednala. Nikto nebral tel.hovory a na maily takisto nikto neodpovedal!
- Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
- Zasielkovna bola blizko prace
- Rýchle doručenie
Objednávka prišla rýchlo, ale kvalita Black Star Respirator KN95 / FFP2 je slabá. Mala som objedných 10 ks, otvorila som 2 ks, z toho 1 ks nie je vôbec spojený zvar v strede masky, na ďalšom zle privarená gumka, takže nepoužiteľné.
Nespokojnosť! Mali mu prísť 4 balíky ruška a prišli len 3 a neodpisuju
super, odporucam
Veľmi rýchle vybavenie objednávky. na druhy den tovar doma.Veľká spokojnosť s obchodom.
- Ok
Tovar je vyhovujuci a zodpoveda aj foto