• Spoľahlivý obchod, odporúčam

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Štefan ďakujeme pekne za vaše odporúčanie a 100%. Tešíme sa, že sme naplnili všetky vaše očakávania. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

Komunikácia s obchodom je v poriadku , podmienky dodržané a tovar prišiel v poriadku v tomto maximálna spokojnosť, chcela by som vytknúť len jednu vec aby si pracovníci dávali pozor a nebalili do krabíc faktúry zákazníkov, ktorí u Vás nakupovali. Na faktúrach sa nachádzajú osobné údaje zákazníkov.

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Dobrý deň prajem, ejha, tak to by tak nemalo byť súhlasím s vami. Preveríme to a dáme to do poriadku.
    Vďaka za spätnú väzbu.

Najlepšia cena, všetko s prehľadom.

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme, že ste si pre svoj nákup zvolil náš e shop TVOJFON.sk a že ste si našiel čas a podelil sa o svoju skúsenosť s nákupom u nás. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

• veľký výber za super ceny
    • odpočet DPH
    • prijateľná dodacia doba
    • záruka 12 mesiacov keď berieš telefón na IČO

Neviem ako by som riešil 24 mesačnú záruku ak by som bral telefón na firmu a predal ďalej fyzickej osobe

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

V prvom rade vám ďakujeme za nákup a vašich 100%. Mrzí nás to, ale tak to máme v našom e shope nastavené, že pri nákupe na IČO poskytujeme záruku 12 mesiacov, samozrejme pri nákupe na fyzickú osobu je 24 mesiacov. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Za tím TVOJFON.sk Gabika

• bezkonkurencna cena
    • rychle dodanie

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ján ďakujeme za váš čas a 100%. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

Objednávka vybavená promtne a doručené v poriadku v lehote ktorú obchod uvádza.

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme Janka, že ste si našla čas a podelila ste sa o svoju skúsenosť s nákupom u nás. Tešíme sa, že bolo z našej strany všetko v poriadku. Ďakujeme za nákup a tešíme sa niekedy na budúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

Najlepšia cena za telefon v stredomorí...

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme pekne za hodnotenie a pochvalu :) Vážime si, že ste si pre svoj nákup zvolil náš e shop www.TVOJFON.sk. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

• cena
    • dostupnost tovaru

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme za vašich 100% vážime si to. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

• Cena
    • Dlhšie sa čaká na dodanie

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Mrzí nás, že ste nebol úplne spokojný s našimi službami. Keďže ponúkame veľké množstvo produktov aktuálne nemáme také skladové kapacity, aby sme držali všetok tovar u seba, preto ho sťahujeme z externých skladov. Niekedy sa žiaľ stane, že nám tovar príde neskôr, ako ho očakávame a ako povieme zákazníkom. Stále keď zistíme, že bude tovar meškať alebo sa niečo deje, čo nie je u nás štandardom, tak zákazníkov kontaktujeme a dávame im niekoľko možností na riešenie situácie, aby bola spokojnosť na oboch stranách. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Za tím TVOJFON.sk Gabika

• spoľahlivý obchod, ochotný prístup, rýchla odpoveď na požiadavku. Vrelo odporúčam!

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme pekne Štefan za vaše odporúčanie. Tešíme sa, že sme naplnili vaše očakávania. Nech vám produkt robí radosť. Snáď sa ešte niekedy "vidíme" :) Za tím TVOJFON.sk Gabika

Priame a korektne jednanie, rýchlosť dodania tovaru, spolahlivost

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Jozef ďakujeme za hodnotenie a váš čas. Sme potešení, že ste so svojim nákup v našom e shope www.TVOJFON.sk spokojný. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

• Skvela komunikáciá, rýchle doručenie, dobre ceny. Boli nápomocní pri výbere. Nemám co vyhnúť :) Určite sa ešte vrátim

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme Franco za váš čas a hodnotenie. Sme radi, že sme naplnili vaše očakávania. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

• Dobrý výber
    • Skvelé ceny
    • Komunikácia

Objednávka nebola zrealizovaná,lebo tovar už nebol skladom,ale po komunikáciī s obchodom všetko vyriešené.Čiže danÿ eshop vrelo odporúčam.

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

V prvom rade sa vám chceme ospravedlniť, že sme nevedeli vybaviť vašu objednávku. Niekedy sa stane, že nestihne aktualizovať náš sklad s dodávateľským a pustí zákazníka objednať tovar, ktorý už je vypredaní. Sme radi, že aj napriek tejto nepríjemnosti ste na nás nezanevrel. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Za tím TVOJFON.sk Gabika

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

Pytal som sa mojho priateľa Gorazda, ze chcem novy mobil a on ze kup si Oneplasta, tak som zadal objednavku , v tvojfone s ľahkostou a promtne, s pani Gabrielou a uz sa vytesujem, ved vsetko prebehlo, na jednotku, hou, hou, hou...✌️dakujem.

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme vám a Gorazdovi za odporúčanie :) Tešíme sa, že ste spokojný a všetko prebehlo na jednotku. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Ďakujeme, že ste si pre svoj nákup zvolil náš e shop. Za tím TVOJFON.sk Gabika

V nedeli objednane a zaplacene a doruceni az dalsi pondeli (9 dni) Info na webu: dorucujeme 3-5 dni Firma se sice omluvila, ale balik (darek) nedorazil v terminu jak slibeno ...

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Dobrý deň prajem. Ospravedlňujeme sa za zdržanie tovaru ktorý k vám dorazil neskôr ako ste očakávali, ale chcem vysvetlit ostatným potencionálnym zákazníkom že..počítajú sa len pracovne dni nakoľko cez víkend prepravné spoločnosti nefungujú.

Vaša objednávka bola
    Vytvorená v nedeľu a v pondelok sme ju spracovali. Tovar vám ako spomínate prišiel v pondelok a je to teda presne 5 pracovných dní ako deklarujeme.

Tovar sme sťahovali z iného skladu a čo človek nechcel zásielka sa držala a mala veľmi spomalený pohyb ktorý štandardne vyzerá úplne inak a tovar mame u seba do 1-2 dni.

Po zistení tejto skutočnosti sme vám teda poslali priamo od výrobcu spomínaný ďalekohľad a to je prakticky aj dôvod prečo v balíku nebol žiadny darček ako ospravedlnenie. Nižšie pridávam pohyb zásielky ktorá nam nedorazila na čas a to je dôvod meškania vášho balíka. Za cely tým TVOJFON.sk sa vám ospravedlňujeme.

Každopádne nám nieje vzniknutá situácia ľahostajná a ponúkame vám zľavu na vybraný tovar ktorý si viete u nás nakúpiť.

18. 6. 2024 9:30 Čekáme na přijetí zásilky do přepravy

24. 6. 2024 8:00 Zásilka je právě doručována příjemci v cílové destinaci

24. 6. 2024 8:22 Zásilka doručená

dosť prompne

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme za hodnotenie, váš čas a v neposlednom rade, že ste si vybral pre svoj nákup e shop www.TVOJFON.sk. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

• Spokojnosť, odporúčam

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme pekne za vaše odporúčanie, vážime si to. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika

• Cena, aj keď tá bola v deň doručenia prekonaná alzou a to som týždeň čakal na telefón, z alzy by bol do rána.

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Mrzí nás, že ste nebol úplne spokojný s našimi službami. My sme malý e shop a nemôžeme sa porovnávať s e shopom, ako je Alza, aj keď pracujeme na tom, aby sme sa im priblížili :) V našej ponuke nájdete množstvo produktov, ktoré nedokážeme držať skladom u seba, ale máme ich v externých skladoch, preto máme všade uvedené, kedy vieme tovar doručiť. Ceny telefón sa každý deň hýbu, preto musíte rátať so sumou akú zaplatíte, pretože počas prepravy už nie je možné s cenou hýbať, čo myslím, že funguje vo všetkých e shopoch. Ďakujeme za váš nákup a hodnotenie. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Za tím TVOJFON.sk Gabika

• Najlepšia cena na trhu
    • Rýchle vybavenie objednávky
    • Skvelý prístup obchodníka ,aj s malým darčekom ktorý príjemne potešil :)

Skvelý obchod ,určite odporúčam ,nie je čo dodať , všetko perfektné.. :-)

Reakcia obchodu TVOJFON.sk

Ďakujeme krásne Ľubomír za odporúčanie a vašich 5*, a taktiež ďakujeme za váš čas. Sme radi, že sme naplnili všetky vaše očakávania a urobili vám radosť. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Za tím TVOJFON.sk Gabika.