Ďalekohľad funguje ako má..bohužiaľ nebol mi dodaný usb kábel ,mal byť súčasťou balenia.
- Dobrá komunikácia
- Rýchle vybavenie
- Spokojnosť s kvalitou tovaru
- Tovar mi prišiel poškriabaný, evidentne bol používaný.
- Nebol originál zabalený!!! Neupozornili ma z obchodu, že tovar je rozbalený!!
Čakal som na tovar cca. 2 týždne na zaslanie tovaru. Keď mi prišiel bol zabalený do krabice od jari v krabici skoro žiadna výplň, nakoľko to bol mikroskop. Originál krabica bola rozbalená, časti neboli originál zabalené t.j. bol používaný na čo ma obchod neupozornil. Keby bol aspoň samotné teleso mikroskopu zabalené avšak ani to neboli schopný urobiť. Plocha na pozorovanie-stôl bol doškriabaný. Hotová katastrofa. Má to byť darček pod stromček som zhnusený!!!!!
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
v prvom rade sa vám ospravedlňujeme za nepríjemnosti. Produkty, ktoré predávame sú nové. Vo vašom prípade sa mohlo jednať o výrobnú chybu alebo chybu skladu. Keďže od vás neevidujeme žiadny e mail s týmto problém, tak sme to ani nemohli riešiť. Ak by ste nás kontaktoval určite by sme našli riešenie tejto situácie vo vašu spokojnosť. Čo sa týka balenia mikroskop je zabalený vo svojej krabici, ktorá je vystužená polystyrénom, takže je mikroskop chránený. Doposiaľ sme s balením nemali žiadny problém. A ešte spomínate doručenie. Objednávku ste si vytvoril 26.11 v poobednajšich hodinách, teda sa vaša objednávka už nespracovala, bola spracovaná 27.11. a mikroskop ste mal doma 3.12., čo nie sú dva týždne, ale 5 pracovných dní. Mrzí nás vaša nespokojnosť no zároveň nechápeme, prečo ste nás nekontaktoval, aby sme to dali do poriadku.
Keďže ste nám do dnešného dňa mikroskop nezaslal späť, považujeme toto hodnotenie za neférové. Nebránili sme sa riešeniu, dohodli sme sa, že nám mikroskop zašlete späť a my vám zašleme nový kus alebo vrátime späť peniaze, ale vy ste sa viac neozval. Za tím TVOJFON.sk Gabika -
- Priemerna cena za tovar
- Dlha cakacia doba
Internetovy obchod je v celku poriadku len dodacia doba je viac ako norma. Normalne vam iní dorucia tovar do tych spominanych 3 az 5 dni(ked tovar je u dodavatela). Ak casto cestujete a neviete ci vam dorucia tovar vcas tak radsej vyberte iní obchod. Ked objednate krehky tovar dorucovatela DPD vam neodporucam ak je moznost vybrat iní tak to urobte. Esteze verim vyrobcovi kto dvokladne zabalil tovar a tak rozosielal do obchodu inak by som ani neprevzal a poslal by som to naspat k predajcovi
- Super
- Súper ceny , ochota a komunikácia
- Dobre ceny, pozadovany tovar na sklade
- Super
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Wow 100% ďakujeme pekne. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Za tím TVOJFON.sk Gabika
Perfektný obchod a absolútna spokojnosť.
Komunikácia, ústretovosť, cena, rýchlosť dodania, tovar prevzatý osobne na dohodnutom mieste, spoľahlivý predajca, veľmi šikovný - rýchly a spoľahlivý kuriér na 1***Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Rado ďakujeme krásne za hodnotenie a vypichnutie všetkých veci na ktorých si zakladáme. Sme potešení, že ste bol s nákupom u nás spokojný :) Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika
- Oceňujem komunikáciu eshopu a samozrejme nízku cenu
- Tovar bol pre US, ale bol som na to obchodom upozornený
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Ďakujeme, že ste si pre svoj nákup zvolil náš e shop www.TVOJFON.sk a našiel si čas, aby ste nám pridal hodnotenie. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika
- spokojnosť s vybavením objednávky
- ústretovosť
- Cena tovaru
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Super 100% vážime si vaše hodnotenie. Tešíme sa, že ste bol s nákupom v našom e shope www.TVOJFON.sk spokojný. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Ta tím TVOJFON.sk Gabika
Odporúčam, všetko super, telefon som mal doma 5 deň!
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Ďakujeme Miro za vaše odporúčanie. Sme radi, že ste bol s nákupom u nás spokojný. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika
- Kominikácia so zákaznikom
- Promptne vrátenie peňazí
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Ďakujeme za recenziu. Mrzia nás nepríjemnosti. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Za tím TVOJFON.sk Gabika
Spokojnost
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Vader ďakujeme za 100% potešil ste nás. Snáď sa ešte niekedy "vidíme". Za tím TVOJFON.sk Gabika
- Rýchlosť dodania tovaru
- Ústretovosť
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Ďakujeme Miroslava za vaše hodnotenie, nákup a čas. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika
Keďže som objednávala prvý raz nemôžem to nejako zvlášť posúdiť, ale teraz som spokojná.
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Ďakujeme Dáša za vašich 100%. Veríme, že aj pri ďalšom nákupe budete spokojná :) Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika.
- Rychle dodanie
- Komunikacia
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Super 100% ďakujeme za vaše hodnotenie, čas a nákup. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za náš tím Gabika.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Zdĺhavé dodanie tovaru!
Reakcia obchodu TVOJFON.sk
Ďakujeme pekne za vašich 100% aj napriek tomu, že ste úplne nebol spokojný. Doba dodania je 3-5 pracovných dní. Stále je to pri danom produkt uvedené. Tešíme sa niekedy nabudúce. Za tím TVOJFON.sk Gabika.
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.