Objednala som si tabletky a prišiel mi prášok
Reakcia obchodu Tvoja Káva
ďakujeme, že ste si našli čas na spätnú väzbu. Chápeme, že rozdiel medzi tabletkami a práškom môže pôsobiť mätúco.
Radi by sme upresnili, že odvápňovač Krups F0540010 sa podľa oficiálnej špecifikácie dodáva vo forme dvoch 40 g práškových sáčkov (v balení je aj testovací prúžok tvrdosti vody). Výrobca už niekoľko rokov distribuuje práve túto práškovú verziu.
testmagazin.sk
epenta.sk
Pre istotu sme Vašu objednávku skontrolovali a z nášho skladu Vám bol odoslaný presne tento výrobok uvedený na stránke. Rozumiem však, že ste očakávali tabletky – niektoré staršie zdroje na internete ešte stále uvádzajú „tablety“, čo môže spôsobiť nedorozumenie.
Ak by Vám prášková forma nevyhovovala, pokojne nás kontaktujte (telefonicky alebo na [email protected]) a nájdeme riešenie – napríklad výmenu za iný prípravok alebo vrátenie peňazí.
Ďakujeme za pochopenie a veríme, že nám dáte príležitosť Vás nabudúce presvedčiť k lepšiemu hodnoteniu.
Prajeme pekný deň
Tím Tvojakava.sk -
Objednavala som 2ks salok. Prisli rychlo, ale jedna nakomplet rozbita. Ked som videla ten komplikovany reklamacny proces, ktory poslali v maile, ani som to nereklamovala. To odporucanie, aby si clovek odbalil zasielku pred kurierom... je celkom vtipne. Kurier, ktory hlavne teraz pred Vianocami nevie, kde mu hlava stoji, bude urcite robit prestoje tym, ze bude cakat, kym si clovek pojde domov po nozik/noznice a bude si vybalovat balik. Na ktorom btw. ani nebolo upozornenie, ze obsahuje nieco krehke.
dobrý deň,
v prílohe potvrdenia objednávky má eshop povinnosť zasielat zákonné informácie ako sú obchodné a reklamačné podmienky. Akokolvek sa možu zdat tieto texty komplikované, v realite platí, že reklamácie vybavujeme bez problémov a ihned. Celý rok vybavíme množstvo objednávok a celkom ťažko pracujeme na tom, aby sme mali čo najlepšie hodnotenia. Nie je však možné vybaviť reklamáciu, ak o nej nevieme. Dnes Vám šálky zasielame - nebolo to velmi komplikované. Tvojakáva.sk -
Nizka kvalita salky.
Reakcia obchodu Tvoja Káva
Objednali ste 1 ks šálky, je lepšie šálku v prípade nespokojnosti reklamovať ako neodporúčať obchod . Tvojakáva.sk
Obchod dodal iný tovar ako sme si objednali (na základe obrázku z webu). Dá sa to považovať za klamlivú reklamu. Napriek našej ponuke, že si tovar necháme avšak za štandardnú cenu tohto typu tovaru, dodávateľ obchod zrušil. Tovar sme odoslali späť (zatiaľ čakáme na vrátenie peňazí).
Reakcia obchodu Tvoja Káva
Najnižšia nájdená cena na Heureke nie je štandradná cena tovaru. Ak nie ste spokojný s tovarom , máte nárok na vrátenie tovaru do 14 dní bez udania dôvodu , navyše sme uhradili aj náklady na doručenie späť k nám . Peniaze Vám vraciame obratom dnes.
Kava tesne pred koncom dátumu spotreby. 2 balenia uvolnene vakuum.
Reakcia obchodu Tvoja Káva
Dobrý deň, áno táto káva je tesne pred koncom záručnej doby čo je však pri produkte jasne označené. https://tvojakava.sk/lavazza/1635-lavazza-qualita-oro-mleta-kava-250-g-vakuove-balenie.html. Tvojakava.sk
Poslané náhradné plnenie, bez odsúhlasenia zákazníkom. Síce v rovnakej cene, ale takto to nemôže fungovať. Dve objednávky za sebou.
Objednaná káva a aj fakturovaná ILLY ESPRESSO dodané ILLY CLASSICOReakcia obchodu Tvoja Káva
dobrý deň, v tomto čase prebiehala zmena obalov kávy Illy. V konečnom dôsledku Illy classico je nový obal a Illy Espresso je starý obal. Tvojakava.sk
- doprava žiadna zlava
Reakcia obchodu Tvoja Káva
Dobrý deň, doprava je v prípade kávy relatívne nákladná, keďže každé 1 kg kávy navýši hmotnosť o 1 kg:) . Existujú komodity, napr. oblečenie, kde drahá vec má stále len malú hmotnosť, preto sa cena za dopravu v tomto prípade dá skryť v cene tovaru. Tvojakava.sk
Objednával som si kávu pravidelne, ale posledné dve objenávky mi prišla pootvorená mletá káva.
Reakcia obchodu Tvoja Káva
Dobrý deň, k poškodeniu balenia kávy môže dôjsť počas dopravy. Je to oprávnený dôvod k reklamácii tovaru. Reklamácie riešime jednoducho výmenou reklamovaného tovaru bez Vašich dodatočných nákladov . Tvojakáva.sk
Tovar nebol doručený. Nebol mnou stornovaný, alebo prevzatý ako bolo udané, zrejme veľké nároky na prepravcov v predvianočnom čase.
Reakcia obchodu Tvoja Káva
Dobrý deň, balík bol odoslaný v deň objednávky . K objednávke automaticky odosielame 1 x email aj 1 x sms o prijatí objednávky, dalej 1 x email a 1 x sms o expedovaní objednávky, následne dopravca posiela sms o doručení . Je škoda, že ste nás v priebehu tak dlhého čakania na tovar nekontaktovali, aj ked ste mali informáciu, že balík bol odoslaný .
Tvojakáva.sk
11.12.2019 11:36 Humennè (SK)
evidencia
11.12.2019 07:21 Humennè (SK)
(Vrátenie)
11.12.2019 07:20 Humennè (SK)
V rozvozovom depe .
(Vrátenie)
06.12.2019 15:17 Ružomberok (SK)
Späť v rozvozovom depe po neúspešnom pokuse o doručenie.
Príjemca druhý krát neprítomný. Balík bude uskladnený 7 dní, a potom automaticky vrátený odosielateľovi. Prosím kontaktujte DPD. .
06.12.2019 14:10 Ružomberok (SK)
Neúspešný pokus o doručenie.
Dohodnutý dátum.
06.12.2019 06:46 Ružomberok (SK)
Na rozvoze.
04.12.2019 17:24 Ružomberok (SK)
Ospravedlňujeme sa, ale vaša zásielka nemohla byť doručená podľa dohody.
Dohodnutý dátum.
04.12.2019 15:09 Ružomberok (SK)
Neúspešný pokus o doručenie.
Dohodnutý dátum.
04.12.2019 05:55 Ružomberok (SK)
Na rozvoze.
04.12.2019 05:51 Ružomberok (SK)
V rozvozovom depe .
03.12.2019 19:12 Humennè (SK)
Na ceste.
03.12.2019 16:05 Humennè (SK)
Vyzdvihnutie balíka od odosielateľa.
03.12.2019 09:42 DPD datové centrum -
- Slubený zlavový kupon pre noveho zakaznika som nedostala. Bola mi uctovana nezlavnená cena.
Reakcia obchodu Tvoja Káva
Dobrý deň , zľavový kupón je poskytovaný nie za nového zákazníka ale podmienkou jeho získania je registrácia do newslettra. Je nutné ho aplikovať zadaním kódu, ktorý bol automaticky zaslaný na Váš mail po jeho získaní . Kupón je stále aktívny kým ste ho nevyužili a môžete si ho kedykoľvek uplatniť pri ktorejkoľvek Vašej ďalšej objednávke. Sme k dispozícii zákazníkom na našom kontaktnom maile a tel. čísle, zákazníci sa často informujú, keď v potvrdení objednávky nenájdu zľavu.
Z 8ks kávy Lavazza boli 4ks nie veľmi hermetický uzavreté a javili známky nedostatočného vakuvého balenia-bol tam vzduch.
Reakcia obchodu Tvoja Káva
Z nášho skladu odosielame iba vákuovo balené kávy. Tie, ktoré javia známky poškodenia balenia automaticky vyradíme z predaja. Teoreticky by sa káva mohla poškodiť aj pri doprave . V každom prípade by však bolo vhodnejšie kávu reklamovať. Prajem všetko dobré. Tvojakava.sk