Rýchle dodanie a tovar je exclusívne vyrobený. ODPOTÚČAM..
Tovar som si objednala prvý raz, no určite nie posledný. Krásne orepracovanie a nádherná vôňa čokolády. Vkusne zabalené.
rýchle doručenie
veľká spokojnosť
Spokojnosť
Zakúpený tovar vyzeral naozaj dobre. Ale napriek cene by som odporučila firme zabezpečiť lepšie balenie, nakoľko tovar je veľmi krehký a samozrejme mi bola jedna časť dodaná poškodená. Minimálne aspoň dať nálepku alebo pásku s nápisom,, krehké,,.
Reakcia obchodu TTčokoláda
veľmi nás mrzí vzniknuté komplikácie, bohužiaľ od Vás neevidujeme žiadnu správu, aby sme mohli problém spoločne vyriešiť.
Napíšte nám a určite niečo vymyslíme.
Tomáš -
- Rýchle dodanie tovaru
- Rýchle vybavenie objednávky
- Krásne veci
- Záujem o zákazníka
Veľmi rýchle dodanie aj milá komunikácia
Spokojnosť na 100%. Rýchle doručenie, čokoládky vyzerajú perfektne, chutia výborne. Určite si ešte niekedy niečo z vášho eshopu objednáme a odporúčame.
Maximálna spokojnosť, vrelo odporúčam, komunikácia 100%. Šťastné prežitie Vianoc prajem.
- Rýchle doručenie, krásne a bezpečne zabalené
- žiadna
Vsetko prebehlo v poriadku. Tovar doručený velmi rychlo a perfektne zabalený (aj označený ako “krehké”), cize prisiel uplne neporušený.
Cokina sa este neochutnala, kedze to ma byt vianocny darcek, takze aka chut bola, zatial nevieme posúdiť.
A okrem ineho, maju uzasny vyber :-) -
Rýchle dodanie, milý prístup, vyhoveli mojej požiadavke na zmenu v sade pre cyklistov, veľká spokojnost.
Som veľmi spokojná veľmi pekne ďakujem
- Krasne prepracovanie
- Zasielanie na slovensko s moznostou dobierky
- Reakcia na sady bola wau...chut este nevieme posudit..nechutnali sme