• maju tam dobry vyber
    • vysoke ceny

maju dobry vyber tovaru. Od nizsich cien po tie vyssie. Promtne jednanie po zaslani objednavky.

• Kvalitná komunikácia a rýchle dodanie. Tovar prišiel v 100% stave ako bolo uvedené v popise

• veľmi dobrý prístup k zákazníkovi. Operátor nám pomohol s vyhľadaním a ponukou produktu.

Výhodou obchodu je dostupnosť tovaru najmä podľa farby a pohodlnosť nákupu.

Je to český obchod, ale absolútna rýchlosť v spracovaní objednávky, rýchle dodanie, spoľahlivosť :)

• Skvela cena

• rýchle jednanie
    • bezchybný tovar

Kedže som objednávala kuchynský drez a batériu, využila som bezplatnú ponuku predajcu na vyrezanie otvoru do drezu pre umiestnenie batérie.
    Všetko prišlo bezchybne urobené, majstri namontovali, všetko krásne funguje...

veľmi dobrý

• Rychlost dodania,jasna a prehladna komunikacia obchodu
    • Foto vyrobku nezpoveda skutocnosti, umyvadlo je s prepadom,co nebolo vidiet na ziadnej fotke,ani nebolo uvedene v popise.Prave preto sme ho objednali. Foto mohlo by detailnejsie,resp.upozornit na to v popise vyrobku

• Veľký sortiment.
    • Výborná komunikácia, až nečakane kvalitná starostlivosť o zákazníka za čo ďakujeme.

Veľmi dobrí obchodníci, výborná komunikácia s obchodom a rýchle jednanie. S obchodom som bola veľmi spokojná, na moje požiadanie mi mali vyrobiť otvor na dávkovač saponátu, pán zavolal aby sa uistil, že je to tak, ako v objednávke, takže vrelo odporúčam.

• Rychlost, spolahlivost, kvalita

• Rychle dodanie tovaru
    • Ziadna

• Dobré ceny, rýchle doručenie

• Dodávka veľmi rychla,
    • obsluha klienta na výbornú
    • Aktualizáčne maily
    • Žiadnu som zatiaľ nenašla

Za veľké plus považujem, že pomimo toho, že na fotke som poznačila kde majú byť urobene otvory pán ešte zazvonil aby sa uistil že nedošlo k omylu. Ďalší plus za aktualizáčne maily hneď som vedela v akom stave je moja objednávka a samozrejme aj to že obdržali platbu. Drez prišiel riadne zabalený z celým príslušenstvom a hlavne nepoškodený určite odporúčam

• Celková spokojnosť. Tovar som dostal bez závad. Veľmi pekné!

• rýchlosť dodania tovaru
    • nedoplnenie objednávky , ktorý som zaslala mailom dodatočne, napriek prísľubu

• ochota pracovníka pomôcť a poradiť pri objednávke

• Tovar, ktorý nie je bežne v obchode v ponuke
    • Neviem, nezistila som žiadne

Som spokojná, tovar bol dobre zabalený a prišiel nepoškodený

• super komunikácia

• Veľký výber tovaru za dobré ceny.

S nákupom sme maximálne spokojní. Tovar bol doručený v priebehu pár dní. Oceňujeme komunikáciu obchodu so zákazníkom.