Prihlásiť sa a pridať recenziu

Super. Objednavka vybavena a rychlo dodana.

Veľmí ochotný personál, bola som veľmi spokojná.

rýchla komunikácia a dodávka bez problémov.
    Ako nedostatok hodnotím názov produktu, pretože hračka nevystreľuje pavučinu ale šípky.

• Serioxny obchof

• všetko super, rýchle dodanie :-)

Tovar deklarovaný na sklade napokon na sklade nemali, termín dodávky preto posunuli o dva týždne, ponúkli možnosť kontaktu odpoveďou na ich mail, no na ich mail nebolo možné odpovedať, lebo to vykazovalo neexistujúcu mail adresu, tú sme napokon museli prácne hľadať na ich web stránke...., aby sme mohli zrušiť objednávku, katastrofa, veľmi neseriózny prístup

Reakcia obchodu toysshop.cz

mrzí nás, že takto reagujete. Zboží, které jste si objednali mezi svátky 27.12. nebylo skladem, jak píšete. Bylo tam jasně napsáno, že je skladem u dodavatele, takže jsme jej nemohli poslat, navíc mezi svátky to ani nešlo, o čemž jsme vás neprodleně informovali. Další věc, kterou zmiňujete, že nešlo odepsat na e-mail, který jsme vám poslali, nedokážeme vysvětlit, normálně nám denně klienti píšou. Zřejmě bude problém v nastavení vašeho e-mailového klienta.

• dostupnost tovaru

• Oceňujem rýchlosť,hračky boli doručené v poriadku,takže super!

• super
    • nič

super

• rýchlosť, zrozumiteľnosť

• Rychle dodanie
    • Žiadne

rýchle dodanie

Všetko ok

• Objednávka bola načas doručená.

S nákupom som bola spokojná.

namiesto objednaného tovaru ponúkate skladove nepredajne hračky ktoríé nie su v obľube u detí

Reakcia obchodu toysshop.cz

Dobrý den, vaše zásilka byla doručena 5.10. v 12:19 hodin. Vaše recenze nám bohužel nedává smysl. Mrzí nás to. Pokud píšete, že naše zboží není oblíbené u dětí, pak nerozumíme, proč jste si jej objednal? Je nám to líto. Zboží můžete samozřejmě vrátit.

Sme veľmi spojný :)