- Nákup z pohodlia domova.
- Cena dopravy značne zvyšuje cenu tovaru (5.90 € do zásielkovne a dobierka). Bežne takto nakupujem, a ceny za dopravu sú nižšie.
Super obchodík
- Tovar ako v popise, doručený na čas..
- Ochota riešiť nedorozumenie v prospech zákazníka
- Rýchle vybavenie objednávky.
- Pri skupinovej fotke viacerých figúr zvierat chýbal údaj, že sa jedná o cenu za 1 ks. Inak všetko ostatné OK.
- Komunikatívnosť a férove jednanie
Príjemná aj telefonická komunikacia, rýchle odoslanie tovaru po prevode na účet.
- Extremne rychlo a k spokojnosti vybavene
Rychle a kvalitne vybavene
- strasne maly vyrobok za vela penazi
- Som spokojna, bleskové doručenie
- Rýchle dodanie a to čo som si objednal to prišlo,odporúčam všetky parametre sedia čo som si objednal.
- Odporúčam každému balík bol dobre zabalený a čo malo byť v balíku tam bolo
- Žiadna nevýhoda som spokojní moc aspoň viem kde mám objednávať
Obchod Superb
objednavali sme 2 fingerboardy. Jeden poslali ako sme chceli, no druhy poslali iny :(
Všetko prišlo v poriadku
- výborné ceny , výborná komunikácia so zákazníkom , rýchle vybavenie , ochotný a trpezlivý zamestnanci menovite pani Švarcová a Francuzová , vyslovujem im vďaku a uznanie za ich prístup a prácu.
Rýchly , skvelý , kvalitná ponuka , rýchle a dobré jednanie , ochotný zamestnanci , príjemné ceny
Komunikácia, rýchlosť dodania boli super. Za mínus dávam to, že obal hračky bol poškodený- resp. hračka bola rozbalena z pôvodného obalu, bola doňho vložená a celé to bolo zafoliovane, aby to držalo...inak bola hračka bez poškodenia...mohla ma pani na to upozorniť, keď mi telefonovala, lebo keby to objednávam ako darček pre niekoho druhého, tak neviem ako by som to mohla darovať, keď bol obal v takom stave...
vsetko ok.
všetko ok.
- Svihadlo kvalitne,rucky sa urcite nerozpadnu.Auticko tiez pekne.
- výborná komunikácia, ochota
- Rychle vybavenie a mimoriadna ochota
- Super