- Číslovanie
Zlý
Dobrý deň Nataly,
napíšte nám prosím na [email protected] čo je podľa Vás neprehľadné, radi Vám poradíme, prípadne svoju chybu opravíme.
www.total-store.sk -
- hrozne dlho čakám na zásielku aj po zaplatení tovaru prevodom na účet.
pomalá obsluha !!!!
Reakcia obchodu www.total-store.sk
veľmi sa ospravedlňujeme, ak došlo k zdržanie zásielky. Tovar, ktorý je skladom expedujeme do druhého dňa, ostatné tovar podľa uvedenej dostupnosti, ktorá môže byť v ojedinelých prípadoch aj dlhšia. Každý dodávateľ sa ale snaží tovar dodať čo najskôr a i v priebehu vybavovania objednávky zákazníkov informujeme o ich stave.
Napíšte nám prosím na [email protected], radi Vám poskytneme informácie k Vašej objednávacích a všetko vybavíme k Vašej úplnej spokojnosti.
- rychle dodanie tovaru
- neprehladne informacie o tovare, vresp. neuplne. a malo fotiek k tovaru, napr. k bundam je iba jedna fotka z prednej strany
treba davat pozor na to co kupujete pretoze popis je velice biedny, to je minus ktory musim vytknut. Ale na druhej strasne musim pochvalit rychlost dodania, necakal som ze mi tovar pride tak rychlo.
- Dlha dodacia lehota
- Ziadne
- žiadna komunikacia vraj tovar skladom a čakal som Od 24.1 do 5.2 a to som sa musel ozvať že čo sa deje s tovarom či to mam stornovať či čo sa deje
Neodporučam tento obchod !!!
- - nákup doma
- - najnižšia cena
- - nedodržaná lehota dodania
- neviem posúdiť, nakoľko som tovar nedostala
- je rychly co je super.
- no prislo mi uplne inak vyzerajuci tovar.. cize som bola dost sklamana.
hmm este neviem, objednavala som si zatial len raz.
Reakcia obchodu www.total-store.sk
ďakujeme Vám za hodnotenie a príspevok. Ospravedlňujeme sa, bohužiaľ nie u všetkých produktov je verná fotografie, u niektorého tovaru je zobrazený len ilustračný obrázok, jedná sa však o výnimky.
Napíšte nám prosím na [email protected], určite sa dohodneme na riešení, ktoré povedie k Vašej úplnej spokojnosti.
- cena,
- kontakt s obchodom
- dlhá dodacia doba
tovar sľubujú dodať až budúci týždeň
Reakcia obchodu www.total-store.sk
ďakujeme Vám za príspevok a hodnotenie nášho obchodu. Tovar, ktorý je skladom expedujeme do druhého dňa, niektoré produkty majú ale dlhšiu dostupnosť, závislú predovšetkým na dodávateľovi. Každý dodávateľ sa ale snaží tovar doručiť čo najskôr. V blízkej dobe bude zavedený nový systém, ktorý dobu dodania niektorých produktov výrazne skráti, veríme, že to oceníte.
- 10 dni čakam a nič hruza
Reakcia obchodu www.total-store.sk
ďakujeme Vám za príspevok a hodnotenie nášho e-shopu. Ospravedlňujeme sa Vám za zdržanie objednávky. Niektoré produkty mávajú uvedenú dlhšiu dostupnosť, ktorá závisí predovšetkým na dodávateľovi. Každý dodávateľ sa ale snaží zásielky dodať čo najskôr.
Napíšte nám prosím číslo Vašej objednávky na [email protected], pokúsime sa dodanie urýchliť a všetko vybaviť k Vašej úplnej spokojnosti, ďakujeme.
- Veľkosť sortimentu
- Dĺžka dodacej lehoty - dve teplákové súpravy majú byť poslané do 24 hodín.
- Neobratnosť obchodu
- Obchod ak má vypredaný sortiment alebo veľkosť musí sa to ihneď objaviť na stránke
- ziadne
- dodržiavanie lehoty doručenia
Nikdy viac nenakupujem
- objednávka uskutočnená 5.9.12 nebola do dnešného dňa 16.9.12 vybavená!!!
tento obchod nikdy viac
- Dodacia lehota je jedna katastrofa.. no a uz viem,ze si u vas urcite nic neobjednam! a neochota vasich zamestnancov !!
PROSIM nenakupujte tu!!
je to cele zle..hovorim z vlastnej skusenost!! -
- Vysoké ceny.
Reakcia obchodu www.total-store.sk
ďakujeme Vám za hodnotenie a pripomienku. S cenami sa snažíme vyjsť zákazníkovej ústrety, uvádzame rôzne veľké zľavy na všetky tovary. Ponúkaný tovar je najvyššej kvality a napriek tomu za prijateľnú cenu. Výraznejšie zľavy sú možné napríklad pri končiace kolekcie. Bližšie informácie sú uvedené na našich stránkach.
www.total-store.sk -
- dlžka dodania!!! strašne to je
objednavať si tvar iba skladom
Reakcia obchodu www.total-store.sk
ďakujeme Vám za hodnotenie a pripomienku.
Niektorý tovar, hlavne z novej kolekcie, je uvedený s dlhšou dostupnosťou. Je teda možné, že sa tu doba dodania predĺži, o tom ale zákazníka priebežne informujeme. Napíšte nám prosím číslo Vašej objednávky na [email protected], pokúsime sa urýchliť dodanie, ďakujeme.
www.total-store.sk -
- Celková cena produktu sa výrazne navýšila dopravou (asi 5eur)
Konkrétny výrobok bol v tomto internetovom obchode najlacnejší a najdostupnejší. Vzhladom k tomu by som ho ostatných odporučila.
Čo ma zarazilo, bola výsledná cena navýšená rýchlejším doručením. -
- Je smutné, že si vôbec opovážili mi poslať na vyplnenie dotazník. Na tovar už čakám od 27.6.11. Dnes je 08.7.11 a tovar stále nemám doma. Hlavne, že už mám vyjadriť svoju spokojnosť s obchodom. Myslím, že veľa ľudí si nabudúce rozmyslí nákup na stránke total-store.sk!! Absolútne neodporúčam!!!!
- Slabiny také že je drahé poštovné. Ja osobne som platil za chraniče 11,20€ a poštovne 4€ to je vela poštovne
Dobry lacne ceny
- dobrá prehľadnosť stránky
- Tovar som si objednala pred 11 dňami a zatiaľ mi nebol dodaný aj napriek tomu, že na stránke je uvedené, že bude dodaný do 5-9 dní. Čo ma ale zaráža je, že sa nikto ani neozval, čo je s mojou objednávkou. Zajtra si po tom budem musieť pátrať sama.
detto
- nepoznam vyhody
- slaba kontrola produktov
neodporucam dufam ze sa to dostane na verejnost