• Nepriznanie si chyby - sú neomylní!

• Tovar bol potrhany tak som ho hodil do koša
    • Predava fejky

Mala by ho prešetrit soi

• druhé telef.číslo je na súkr.osobu-nepatrí obchodu.
    • ťažko sa dovolať.
    • zasielka poslaná späť ma vyšla dvakrát drahšie!!

Ako Obchod v pohode len som si objednal Hroty HEX-TORX-XZN, sada 40ks, CrV, EXTOL CRAFT
    a nadstavec na strednu golu nepasuje na ziaden bit je to nepouzitelne takze dakujem torria cars..

• cena
    • Neskutona dodacia doba 30dni na bezne rohozky na bezne auto audi a4

Mesiac cakat na koberceky do auta je maximalny luxus.za taku dobu si ich usijem aj sam.

• Žiadne, stále čakám na objednaný tovar. Možno bude pod vianočný stromček, ale asi až o rok.
    • Neskutočne dlhá dodacia lehota...

V žiadnom prípade ho neodporúčam.

• Takmer žiadna komunikácia so zákazníkom pri zmene dodacej doby.

Objednaný tovar (na stránke predajcu skladom), odoslaný po viac ako 10 dňoch. Žiadna info o nedostupnosti tovaru, až na dopyt.

• Vystavili mi fakturu spolu s doberkou aj s DPH a to aj napriek tomu ze som im poslal fakturacne udaje aj s IC DPH. Tovar dodavali z CR.

Tovar (uhlovú brúsku Makita) som si na TorriaCars.sk objednal dňa 7.11.2016. Po 2 dňoch(!)- 10.11. bol tovar odovzdaný slovenskému prepravcovi (čo mi oznámila česká pracovníčka,keď som dňa 11.11.2016 telefonicky
    kontaktoval firmu). Do dnešného dňa(18.11.) sa mi nikto z firmy ani od dopravcu neozval a tovar som zatiaľ neobdržal.
    Takže komunikáciu s firmou, dopravcom a (ne)doručenie tovaru hodnotím ako absolútny amaterizmus, ktorý nemá v dnešnom internetovom biznise čo hľadať.

• dobre spracovana web stranka, široky sortiment
    • nie su schopni dodat to co ponukaju

pomaly dva tyzdne od objednavky a nic som nedostal okrem potvrdzujúceho mailu ze objednavku obdrzali, trochu slabe, ani neviem ci vôbec nieco dostanem a bolo toho skoro za 1000 euro objednane, naco robia masivnu reklamu, aj na FB, ked nevedia tovar vcas dodat????!!!!

• Komunikacia, 10 dni cakam na tovar a nemam zo strany obchodu ziadnu odpoved.

• cena
    • velmi dlha dodavka a zly vyber prepravcu. Zla sledovatelnost objednavky ako aj prepravcu.

dobre ceny ale pre trpezlivych

• široký sortyment tovaru
    • bol mi zaslaný iný tovar ako som objednal,objednal som sťahovak 60_- 200mm a došiel mi 60 - 100mm takže pre mňa nevhodný!

• dlhá dodacia doba

• Zla komunikacia, zle informacie na stranke

Snad budete mat stastie

• Nič
    • Dodacie lehoty

Aj keď bol tovar označený "skladom u dodávateľa" nebol mi tovar doručený ani do 7 pracovných dní.

Kufrik je cely polamany z vnutra

• Pri vrátení tovaru zdlhavi proces A zlá ústretovosť

Pri kúpe zlí popis tovaru cez veb A pri dodaní tovaru úplne niečo iné

poslali mi tovar ktorý už bol použitý a poškodený. ešte ten istý deň som ho vrátil späť