- Gravirovanie v cene tovaru
Prehladne stranky,vyborne ceny,pekny tovar,rychle dodanie.
Super som spokojna.
So všetkým som bol spokojný. Pekný e-shop, veľká ponuka, krásne šperky, rýchle dodanie.
- Hladany tovar som nanasla v kamennom obchode
- Rychle dodanie, tovar zodpovedal,vyborne ceny
Rýchle dodanie, pekná práca,presne tak ako som chcela
- Rychlosť,spolahlivosť
Je to môj prvý nákup a som veľmi spokojná. Všetko čo sme žiadali - napr. gravírovanie do prívesku, bolo splnené podľa našich predstáv.
Vďaka
Pavlína -
Som spokojná všetko bolo krásne zabalené. Náramok aj gravirovanie super. Krátka dodacia doba.
- Veľmi pestrý vyber sortimentu
- Kvalitný materiál
- Možnosť výberu fontov, tematiky symbolov pri gravírovaní
- Kvalitne produktové fotografie
- Dostanete presne to čo si objednáte
Bola som skeptická, keďže som obchod nepoznala. Kvalita materiálu, akým spôsobom to vygraviruju atd.. no, prišlo presne čo som si objednala, 100% podľa očakávaní, bez sklamania.
- Rýchle dodanie , kvalitný tovar za dobrú cenu
Super rýchle jednanie, som maximálne spokojná
- rýchlosť, krásny náramok
- Maximálna spokojnosť
- Rýchlosť vybavenia objednávky, kvalitný tovar
- Rychla komunikacia aj dodanie, spokojnost s gravirovanym priveskom....urcite odporucam..
- Vrelo odporúčam pekná praca
Rýchle dodanie
Široký výber, kvalita, super komunikácia, nie je problém vyjsť zákazníkovi v ústrety aj pri špecifickejších požiadavkách.
- Nausnice sa nedali dobre zapnut. Horko tazko som ich zapla ked som ich nemala v uchu, avsak ked som si ich dala, zapnutie uz bolo nemozne.
Reakcia obchodu TOPŠPERK.SK
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa za komplikáciu s našim produktom. Náušnice Vám bez problémov vymeníme za nové, alebo vrátime platbu. Pravdepodobne sa jedná o výrobnú vadu.
Prajem všetko dobré. S pozdravom