Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Tovar mi neprišiel.

Tovar bol vyplatený, no do dnešného dňa nie je doručený, bez akéhokoľvek vysvetlenia.. Neodpovedajú na e-maily, telefón majú vypnutý, nedá sa k nim dovolať.

Tovar som si objednal aj zaplatil pred 14timi dnami a do dnešného dna mi nenapisali ziadne vyrozumenie ze v akom stave je moja objednávka

• Tovar objednaný 20.8.doteraz neprišiel. Žiadne info či bol odoslaný alebo v akom je objednávka stave neviem nič.

• Tovar bol doručený na druhý deň.
    • Bol doručený iný tovar.
    • Nedvíhajú telefón, neodpisuje na e-mail.
    • Tovar som vrátila späť, nakoľko mám nárok na vrátenie peňazí, ak nie som spokojná a tovar vrátim do 14 dní. Avšak bez odozvy, bez tovaru, bez peňazí.

• predajca nedviha mobil, nevola nazad, neodpisuje na maily. objednavku som bol po dvoch tyzdnoch cakania nuteny zrusit a objednat inde

• Predajca nekomunikuje

Velmi zlá skusenosť. Tovar bol zaplateny vopred kartou, nebol dodany.
    Az po mnohych mailoch, telefonatoch, esemeskach mi nakoniec poslali spravu, ze mi poslu eura spat.
    Rozhodne neodporucam

• 10 %

• Predavajuci si absolutne nevazi zakaznika, nieje schopny ani odpovedat na mail. Ked uz po tyzdni konecne odpovie tak zas len zavadza ze tovar poslal, "zajtra vam pride" a pritom neposlal nic... A zas tyzden neodpoveda, nedviha nikto dva dni telefon ani nic. Plna heureka recenzentov s poskodenymi balikmi a pod. To ze si sam pisete recenzie neznamena nic, jeden nespokojny zakaznik je niekedy viac ako styria spokojny. A navyse, preco oznacujete ludi menom pri tychto recenziach, je pekne ze si nas priradite podla mailu, ale hovori vam nieco GDPR? Tento obchod jednoznacne NEODPORÚČAM !!!

• Rýchlejšie doručenie

• Aby jedna hra neprišla za viac ako týždeň.

Dobrý deň, p. Antala,
    mrzí nás vaša zlá skúsenosť objednávky expedujeme nasledujúci pracovný deň po ich prijatí, vo vašom prípade nastalo zdržanie z dôvodu na strane prepravcu služby Zásielkovňa

www.topgames.sk

• Rýchle doručenie zásielky bez akýchkoľvek problémov
    • Skvelé ceny
    • Žiadna

Určite si kúpim aj ďalšie hry z tohto obchodu, keďže s cenami a taktiež aj rýchlosťou sú jednoznačne bezkonkurenční.

• Naaaaaaaaaajjjjjjj

Tovar my bol doručeni v poriadku no sklamalo ma ze na strane pisali ze dostanem ku hre ktoru som si objednal darček plagát a neprišlo mi z hrou nič....

Reakcia obchodu topgames.sk

mrzí nás to, ako ospravedlnenie vám zašleme malý darček.

• Doručené na druhý deň.

Objednávka mi vôbec neprišla, ani náznak komunikácie zo strany obchodu, žiadne vysvetlenie ani čiarka. Po mojom hovore... že posielajú na mail info na vyzdvyhnutie. Doteraz!

• Cena bola najlepšia na trhu
    • Tovar prišiel nekompletný

Tovar prisiel nekompletny, k hre bol uvadzany steelbook ale ten neprisiel. Niekolkokrat som pisal email, nedostal som odpoved. Treba zlepsit zakaznicky servis a reklamacie.

• rychlosť
    • cena
    • málo sortimentu

• Cena a to je vsetko.

Objednal som si hry vo stvrtok 15:30. Dosli mi v stredu o 16tej. Na stranke mali napisane, ze dodaju do 24h respektive 48h, ked sa nestihne objednat do 12:00. No a cakal som tyzden. Cena dobra, ale hra na xbox nebola nova, ale pouzivana, to mi ale nevadilo.

Pekný deň prajem,
    na stránke máme informáciu, že tovar expedujeme najneskôr do 48 hodín od prijatia objednávky. Vašu objednávku sme prijali tak ako uvádzate vo štvrtok o 15:30 a ešte v ten deň sme ju expedovali. A hra vám bola doručená v utorok. Hold cez víkend zásielkovňa nepracuje :).

Anton Čech
    www.topgames.sk

Našiel som tu najlepšie ceny na hry.Rychle doručenie.Určite tam znova nakúpim.

Neposlali mi celú objednávku

odporucam rychle dodanie