- Rychlo
Reakcia obchodu Top Dáždniky
Velmi děkujeme za nákup i recenzi a doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu zase obrátíte.
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- veľký výber v tomto segmente
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
rýchle jednanie obchodu, kvalitný tovar
Som spokojný,
..rýchla objednávka,rýchle dodanie,...spokojný,...
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- veľká ustretovosť a zodpovedosť
Reakcia obchodu Top Dáždniky
Velmi děkujeme za nákup i recenzi a 100% doporučení našeho e-shopu. Budeme moc rádi, když se na nás v budoucnu zase obrátíte.
- Perfektný výber
- Rýchle doručenie
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- Tovar doručený až domov bez chodenia a zháňania po obchodoch
- dodanie v poriadku
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- Rýchle a bezproblémové obstaranie a doručenie žiadaného tovaru.
- pekná stránka
- veľký výber dáždnikov
- super popis tovaru
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Perfektný obchod velky vyber tovaru a to vsetko zpohodlia domova.
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
Privital by som moznost dorucenia tovaru do zasielkovne aj na Slovensko.
Inak nemam obchodu co vytknut.Reakcia obchodu Top Dáždniky
- kvalitný tovar
- nespolahlivý kuriér
rýchle a bezproblémové dodanie
Rychle jednanie, bez problemov
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- Som maximálne spokojný s obchodom aj tovarom
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
sortiment, kvalita, komunikácia, rýchlosť dodania
Tomáš Kříž, majitel obchodu -
- rychle dorucenie do zasielkovne
rychle vybavenie zasielky a kvalitny produkt
Tomáš Kříž, majitel obchodu