- Rýchlosť
- Poradia
- Veľmi rýchle
- Veľmi rýchle doručenie, výmena tovaru šikovne vymyslená
- dobré ceny, často nižšie ako cez eshop výrobcu
- ochotný personál
- dobre vysvetlené veľkosti topánok podľa výrobcov
- skôr moja chyba, ale upozorním na to - platba kartou cez eshop - pri objednávke si nepamätá voľbu spôsobu platby (karta/prevod), ak sa vrátim späť na stránku košíka alebo ešte chcem niečo doplniť pred odoslaním objednávky
máme veľmi dobré skúsenosti, pre obe deti takmer vždy kupujeme topánky aj papučky u nich už 4 roky. Majú dosť široký výber, ale stane sa, že niekedy nemajú všetky možné farby od všetkých výrobcov.. :D
- Poradenstvo pri vybere velkosti
- Dobra komunikacia
- Prehladny eshop
- milá a rýchla komunikácia aj doručenie
Som veľmi spokojná . Pani veľmi ochotná po telefóne . Dokonca mi poradila veľkosť topánočky a premerala aj vnutornú vložku aby sedeli ;)
- Kvalitná obuv
- malý výber
- Vyborna komunikacia
- Obchod sa snazi,co najviac priblizit obuv a velkosti,takze sa minimalizuje sklamanie z netrafenia velkosti
- Akcie za dobre ceny
Vsetko bolo v poriadku. Po platbe hned odosielali, tovar prisiel v originalnej krabici s fakturou. Splnilo ocakavania na 1. Velmi pomohla tabulka a sposob merania nohy na stranke. Dakujeme.
- Skontroluju velkost objednanej topanky podla odmeranej nozicky, setria tym vela casu v pripade, ze velkost topanky by nesadla a museli by ste ju vratit.
- Rychla komunikacia
- Velky vyber kvalitnej obuvi
Odporúčam. Maximálna spokojnosť a pohodlnosť.. Kvalita
Skvelý prístup v obchode, poradia
Super komunikácia, rýchle dodanie, ochotný majiteľ, za mňa sto percent
Rada chodim nakupovat do tohto obchodu(ked nebol Covid 19) skoda, ze nebol stale osobny odber, ze sme museli platit kuriera co predrazilo nas nakup.Ale stale spokojnost namieste ☺
- ochotní poradiť
- rýchla komunikácia a aj dodanie
- veľmi rýchle doručenie
- Široký výber, profesionalita, rýchle dodanie.
- Osobny pristup, odbornosť
- spolahlivost, rychlost dodania, dobre ceny, sortiment