- Primeraná cena, rýchle doručenie
Obchod ma širokú ponuku kompatibilných tonerov a iných kancelárskych produktov. Som spokojná s cenami aj s rýchlosťou doručenia tovaru.
- Tovar takmer po mesiaci nebol dodaný
Rýchle vybavenie objednávky.
- Rýchle doručenie
Rýchle dodanie
Zakúpené tonery spôsobili, že tlač nemá farby, aké by mala mať.
ok
Odporucam
- Rýchlosť vybaveniu objednaného tovaru.
- Tovar zodpovedá podľa popisu.
- Výber s širokého sortimentu položiek.
Dlhodobo spokojnosť
- Rychlost dodania
- Vyhodna cena
Lacnejsie nez u mimozemstana aj s dopravou. Dodane hned dalsi den tak ako pisu. Spokojnost
Som spokojný s kvalitou a aj dodávkou tovaru.
- Rýchle, spoľahlivé , dobrá cena aj kvalita
- - rýchle dodanie tovaru
- - dobré ceny
som objednala nejake veci na firmu, no nikde nebolo označene že budem musiet zaplatit to z kartu ja len možem na hotovost zaplatit,
poslali ma jeden čast z toho a som volala na firme som rozpravala oni mi povedali že budu posielat na adresu prevadzku a som povedala že sa ponahlam, a žiadne podmienky na to mi nedali, a povedala som že potrebujem to lebo nemám, potom zas mi poslali ich do z boxu čo by som nemohla to zaplatit kartou, som volala ešte do firma mi pani povedala za dva tyžden čakania že keby že by som chcela aby ich poslali na adresu mam zaplatit viac, som povedala že prečo ked som volala ste mi nepovedali, žiadne logicke vysvetlenie nebolo ani ospravdlnit nevedeli, som hned zrušila tu objednavku som hovorila že od vašu firmu v žiadnom pripade nič neobjednam nemala som na firme s čoho vytlačit lebo verila som vám, a včera som z inej firme objednala a dnes to mám bez žiadny poplatok za poštou, tak že zakaznicky servis u vas je uplne zle. -
Všetko o.k.
Tovar bol dodaný rýchlo
- Rýchlosť dodania
- Bezpečné zabalené
Vždy spokojnosť. Rýchle dodanie, bezpečné zabezpečenie pri preprave. Komunikácia bez problémov.