Reklama

• posielajú staršie (4-ročné) gumy bez upovedomenia o veku

Bez upozornenia mi poslali 4-ročné gumy, samozrejme bez akejkoľvej dodatočnej ochoty výmeny či zľavy.
    "Ak sa mi nepáči, mám ich poslať naspäť (samozrejme na vlastné náklady) on tam má iných zákazníkov"

Reakcia obchodu Tire.sk

Veľmi nás mrzí Vaše hodnotenie nášho e-shopu.
    Chceli by sme Vám týmto spôsobom objasniť, že pneumatiky, ktoré ste obdržali majú rovnaké vlastnosti ako pneumatiky vyrobené v r.2025. Pneumatiky sú u nás skladované podľa štandardov výrobcu a teda v chlade, suchu, mimo dosahu priameho svetla, chemických látok a ozónu, čo zabezpečuje ich stálosť a jazdné vlastnosti udávané výrobcom.
    Pneumatiky starnú až po montáži na vozidlo, kde na ne pôsobia vonkajšie vplyvy ako vlhkosť, slnečné žiarenie, ozón,...

DOT nie je dátum spotreby ale slúži predovšetkým výrobcom, ktorí dokážu sledovať jednotlivé šarže svojich produktov.

V neposlednom rade máte na pneumatiky v zmysle § 620 Občianskeho zákonníka 24mesačnú záruku a zároveň od výrobcu doživotnú záruku na výrobné vady.

Veríme, že sme Vám situáciu vysvetlili a prajeme Vám veľa šťastných kilometrov.
    Prajeme pekný deň.

Obchod zrušil objednávku prostredníctvom mailu z úplne inej adresy, pričom v subjekte mailu bolo uvedené: “objednávka prijatá”jenak mail skončil v spame a jednak názov bol zmätočný. Myslím, že v prípade zrušenia objednávky by mohol obchod kontaktovať zákazníkov aj telefonicky. Dôvodom zrušenia bol neskorý termínom dodania pneumatík zo strany dodávateľa - o čom mohli nechať rozhodnúť mňa, či s tým súhlasím alebo nie. Keby takáto vec bola riadne odkomunikovaná, tak sa už dávno zariadim inak.

Tovar objednaný a potom žiadna komunikácia zo strany obchodu.

Reakcia obchodu Tire.sk

Ospravedlňujeme sa za problémy s dodaním Vašej objednávky, aktuálne máme problémy spojené s neustále sa meniacimi dodacími lehotami našich dodávateľov a extrémnym zákazníckym náporom. Pracujeme na zlepšení a snažíme sa eliminovať takéto prípady do budúcnosti.
    Ďakujeme za Váš podnet a veríme, že v najbližšej dobe sa situácia výrazne zlepší k spokojnosti vás, našich zákazníkov.

Nič nemajú skladom priekupnici objednávka dlho trvala

Reakcia obchodu Tire.sk

• Ani nemám čo hodnotiť lebo prešlo už 6 dni a nikto sa mi neozval a nemám ani tovar.

• Cena
    • Doručenie na stránke 2-3pracovné dni. Realita mesiac čakať a obchod nekomunikuje.

Reakcia obchodu Tire.sk

• Tovar fakticky nebol skladom ná vyzdvihnutie

Reakcia obchodu Tire.sk

V deň vyzdvihnutia mi vedúca prevádzky dala vedieť, že kolesá nedorucia. Žiadne podobné nemajú, nikde na okolí takže som musel kúpiť neznámu značku za dvojnásobnú cenu.

Reakcia obchodu Tire.sk

Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme,

• 3roky ležaky

Pneu mali byť v pondelok a už je piatok a doteraz ma nikto nekontaktoval musel som už 2x preobjednávať termín v mojom pneuservise

Reakcia obchodu Tire.sk

vzniknutá situácia nás mrzí, ale pneumatiky meškali, z dôvodu, že doručovacia spoločnosť SDS meškala s dodaním. Podľa preverených informácií kolegovia s Vami komunikovali a pneumatiky ste si prišiel a osobne prevziať ...(takže kolegovia sú prekvapení z tejto recenzie...)
    Bohužiaľ vzhľadom na aktuálnu situáciu s kuriérskou spoločnosťou nevieme často garantovať zákazníkom dodanie ani do 48 hod..
    Za pochopenie ďakujeme a prajeme pekný deň.

• ŽIADNA
    • Objednal som, potvrdili mi objednávku a nič nedodali

Objednal som si pneu zn. Barum s dodaním k do predajne u nás v Topoľčanoch. Objednávku mi emailom potvrdili s tým, že sa mi ozvú telefonicky alebo emailom. V predajni som bol 3x - 1. krát pneu ešte neboli, 2x mali obednú prestávku ale nebolo napísané do kedy - takže treba skúsiť neskôr, 3x mi povedali, že o ničom nevedia, mám si to riešiť s ústredím. A tak po 10 dňoch od objednania som volal na číslo uvedené na stránke tire.sk . Slúbili mi, že sa ozvú, ale neozvali sa, tak som volal druhý krát s tým, že sa mi ozve vedúci predajne Topoľčany. Je viac ako 5 hodín od druhého prísľubu, že sa niekto ozve. NIK SA NEOZVAL!!!! Volám na číslo zo stránky a nikto neberie a tak si idem objednať pneu od iného dodávateľa. Nechcem ublížiť spoločnosti TIRE ale chcem dať informáciu ako sa s nimi obchoduje pre tých, čo ich chcú osloviť aby si všetko dobre rozmysleli.
    A len tak na okraj, všetko čo píšem je pravda.

Reakcia obchodu Tire.sk

Vzniknutá situácia nás mrzí, vzhľadom k tomu, že našou snahou je v prvom rade spokojnosť zákazníka a uvedený problém vznikol z dôvodu ojedinelého zlyhania systému nám tento podnet pomohol eliminovať v budúcnosti takéto systémové zlyhanie. Zákazníkova objednávka bola po individuálnom kontakte so zákazníkom vyriešená k jeho spokojnosti a želáme mu veľa šťastných kilometrov na pneumatikách zakúpených cez náš portál.
    Prajeme pekný deň.