- veľmi dobrý prehlad ponúkaného tovaru
- žiadne som nenašiel
prehlad a spolahlivosť je prvoradá
- zaujimavy vyber, dobra komunikacia
- rozlisit cenovo dealerov
Dobry obchod, korektny pristup, rychla dodavka. Odporucam.
- Cena, dobrá komunikácia
- Poplatok za dopravu
Odporúčam
- Posiela veľmi rýchlo aj na Slovensko.
- ochota
- z CR
- komunikacia
odporucam
- siroky sortiment
- dlha dodacia lehota
velmi dobry vyber len ta dodacia lehota je trosku dlha...inak aj ceny v pohode
- ma tovar, ktory som inde nenasla
- nenasla som ziadne
Som bola prekvapena expresnou odpovedou, expresnym dodanim tovaru a neustalou komunikaciou. DAKUJEM
- ponuka tovaru, ktorý nie je zastúpený u iných predajcov
- slabý popis tovarov, nutné vyhľadávanie doplnkových informácií často aj z iných zdrojov
spokojnosť
- - lepsie ceny ako v konkurencnych shopoch
- - celkom slusny vyber
- - slaby popis produktov, chcelo by to zive fotografie
- obchod odporucam, nemal som ziadne problemy, vsetko prislo v neposkodenom stave a v dohodnutom termine....
- Ceny - datacom je lacnejsi :)
- Super ceny a akcie. Rýchly a prehľadný výber tovaru.
- Možno slabšia ponuka v niektorých oblastiach. Pri niektorých produktoch málo informácií a fotiek.
Doporučujem. Veľmi dobré akcie, rýchle dodanie tovaru. Na niektorý tovar majú bezkonkurenčnú cenu.
- nízka cena
Sledoval som stav zakazky na stranke PPL dorucovacej spolocnosti, a bol som zaskoceny ked mi v den kedy bol stav zakazky v 'zvozovom depe' volal kurier DHL spolocnosti ze mi prave dorucil zasielku, coho som sa obaval, kedze som bol mimo dorucovacieho miesta.Pritom by stacilo par hodin vopred informovat ze mi bude zasielka dorucena v ten den, ale nic take sa neudialo.
Ale inak spokojnost. -
- eshopy celkovo umoznuju overit si vzajomne ich ponuku bez zdlhaveho obehovania predajni
- nenasiel som zatial ziadne, snad cena dopravy na Slovensko
- mam ho doma
- ze to ide z ciech, tym padom je to o den dva dlhsie na ceste
OK
- jediny ponukol tento tovar
jediny ponukol tento tovar
stranku som okamzite odporucil znamemu-tiez chce tovar ktory ponukate len vy -
- prehladnost
- ceny
- sortiment
Nakupil som v tomto obchode lebo ponukaju aj tovar, ktory som v inom obchode nenasiel a zaroven maju aj dobre ceny.
- vyhody ma take ze drzia na sklade kvalitne a znackove produkty ktore sa konkretne v nasom regione ani zdaleka nenajdem
- Najvacsia slabina je ze je strasne maly vyber pc komponentov ale co je tak je kvalitne !!!! a rychlo ozaj ze rychlo dorucene!
ten kto hlada kvalitu jedinecnost a rychlo to chce mat v pazuroch tak mu radim tento online shop
- dostupny a kvalitny tovar, dobre ceny
Na slovensku nikde inde nebol dostupny tovar ktory som od tiphardware objednal, dovoz bol rychly, dorazil v cas, a cena dovozu velmi priatelska