• Cena
    • Hodinky nebyly dodány v inzerovaném termínu.

Hodinky měly být dárek. Inzerovaná doba dodání byla nejpozději do 22.3. Při objednávce jsem upozornila, že jde o dárek a že pokud by měla být doba dodání delší než inzerovaná, prosím o upozornění. Hodinky byly objednány 6.3. a objednávka mi byla potvrzena. Překvapivě 13.3. mi přišla informace o tom, že hodinky byly objednány u dodavatele. Zalekla jsem se, že pokud byly hodinky objednány až 13.3., zda bude dodržen termín dodání do 22.3.Na můj dotaz jsem byla informována, že se předpokládá, že datum dodání bude dodržen. 21.3. jsem se ptala, zda budou hodinky doručeny 22.3. Byla jsme informována o neočekávaném zdržení zboží ze strany dodavatele a o tom, že hodinky v slíbeném termínu nedorazí... Za zdržení se mi obchod omluvil a byla mi nabídnuta sleva 5%. Termín dodání byl pro mě v tomto případě opravdu důležitý a i jsem to v objednávce zmínila. Kdybych věděla včas, že mi obchod není schopný hodinky dodat v termínu, který inzeruje, neobjednávala bych je.

Reakcia obchodu TimeStore.sk

ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu, skutočne nás to mrzí. Váš objednaný tovar mal deklarovanú dostupnosť 3-4 týždne. Objednávka bola prijatá 6.3. a odhadovaný termín dodania bol 22.3.

Ospravedlňujeme sa, tento termín bol len predpokladaným termínom dodania, nakoľko deklarovaná doba dostupnosti bola o dva týždne dlhšia.

21.3. sme Vás informovali, že odhadovaný termín dodania nebude dodržaný, nakoľko nám tovar nebol dodaný a distribútora sme urgovali ohľadne spresnenia termínu dodania. Následne ste objednávku stornovali.

Za vzniknutú situácia sa Vám ešte raz ospravedlňujeme.

• dlho

Reakcia obchodu TimeStore.sk

Váš objednaný tovar mal deklarovanú dostupnosť 3-4 týždne. Objednávali ste 28.2. , odhadovaný termín dodania bol 25.3.

Vašu objednávku sme vybavili a expedovali dňa 19.3. , teda deklarovaná doba dodania Vášho objednaného produktu bola dodržaná a termín dodania bol o týždeň skôr ako bol predpokladaný termín.

Timestore

• Keď som objednávala hodinky boli skladom, potom už neboli, tak som čakala viac ako 4. týždne potom sa ani nedalo dovolať, ani nekomunikujú cez mail. Obchod ma sklamal, nedôverujem mu!

Reakcia obchodu TimeStore.sk

ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie pri vybavení Vašej objednávky. Váš objednaný tovar mal deklarovanú dostupnosť 3-4 týždne. Tovar bol objednaný u dodávateľa a následne sme Vás informovali o odhadovanom termíne dodania. V čase odhadovaného termínu, vzhľadom na to, že tovar nám ešte nebol dodaný, sme Vás informovali, že dodanie urgujeme u distribútora a následne Vás budeme kontaktovať s presnejším termínom dodania. Následne ste objednávku stornovali.

Vzniknutá situácia nás mrzí a ospravedlňujeme sa Vám za ňu.

Timestore

Objednávka je od 31.1.2019 to je už pomaly dva mesiace!!!

Reakcia obchodu TimeStore.sk

Váš objednaný tovar mal deklarovanú dostupnosť 3-4 týždne. Ospravedlňujeme sa za komplikácie vzniknuté pri vybavení Vašej objednávky. Objednaný tovar mal neočakávané meškanie, o ktorom sme boli informovaný až na základe urgencie dodávateľa.

Vzniknutá situácia nás mrzí a ospravedlňujeme sa Vám za ňu.

Timestore

objednané hodinky prišli bez návodu a bohužial s pokazenou ručičkou stopiek, musel som ich obratom poslať späť opraviť. Na druhej strane komunikácia predajcu bola promptná a ústretová.

Reakcia obchodu TimeStore.sk

mrzí nás vzniknutá situácia. Manuál v lokálnom jazyku je zasielaný v elektronickej podobe v expedičnom emaile. Po Vašom kontaktovaní nášho zákazníckeho centra, sme Vám manuál doposlali, ospravedlňujeme sa, že v expedičnom emaile chýbal.

Čo sa týka závady hodiniek, mrzí nás to, no o nefunkčnej stopkovej ručičky ste nás informovali týždeň po obdržaní produktu. Teda pokiaľ Vám bol produkt takto dodaný, je potrebné informovať predajcu do 24 hodín od obdržania tovaru, podľa obchodných podmienok. V takom prípade sa situácia rieši okamžitou výmenou za nový tovar, formou výmenného balíka, prostredníctvom kuriéra, ktorý zákazníkovi prinesie balík s novým tovarom a prevezme pôvodne dodaný produkt.

V každom prípade nás vzniknutá nepríjemnosť mrzí, Vašu reklamáciu riešime a o jej vybavení Vás bude informovať naše reklamačné oddelenie emailom.

Timestore

Na webstránke napísali že tovar príde do štyroch týždnov avšak zatiaľ nedošiel a je už 2 týždne po. Na e-maily mi prestali odpovedať preto komunikácia je nulová a neodporúčam od nich objednávať nikdy platbou VOPRED.

Reakcia obchodu TimeStore.sk

deklarovaná doba dostupnosti Vášho objednaného tovaru je 3-4 týždne. Odhadovaný termín dodania bol 18.2.

Vzhľadom na to, že Váš objednaný model nám doposiaľ nebol doručený, dodanie urgujeme a chceme sa Vám ospravedlniť za predĺženú dobu dodania.

Aktuálne sme ešte neobdržali vyjadrenie distribútora a z tohto dôvodu sme Vám zatiaľ nemohli poskytnúť relevantnú informáciu k dodaniu.

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu s predĺženou dobou dodania. Samozrejme pokiaľ si želáte objednávku zrušiť a vrátiť peniaze, prosím informujte nás emailom, alebo telefonicky, Vašu požiadavku spracuje naše zákaznícke oddelenie.

• Tovar bol vcas doruceny
    • Hodinky zabalene v plastovom sacku a obalene bublinkovou foliou
    • po cca 1 mesiaci reklamovane pricom sa sklicko zahmlilo zvnutra pri beznom pouzivani. Reklamacia je udajne neopravnena.

Som spokojny s rychlym dodanim.
    Nie som vsak spokojny s balenim samotnych hodiniek. Hodinky boli zabalene ako lacne hodinky v igelite. Po 1 mesiaci boli hodinky reklamovane so zahmlievajucim sa sklickom zvnutra, pricom reakcia Timestore bola, ze je reklamacia neopravnena. Pan do telefonu udal ako dovod ze hodinky presli cez neho a nevidel ziadne zaschnute mapy po zahmlievani.
    Hodinky Timestore avsak poslal do servisu. Dali ich otvorit, precistit a preverit na barometricku skusku. Po precisteni je samozrejme nedokazatelne ze hodinky boli zahmlene.
    Po negativnej skusenosti s reklamaciou s internetovym obchodom nie som spokojny a obchod neodporucam.

Reakcia obchodu TimeStore.sk

tento postup expedovania tovaru oddelene od originálneho balenia sme zvolili, nakoľko pri naskladnení hodiniek s krabičkami a ich manipuláciou na sklade sa nám balenia zašpinili, prípadne poškodili, čo vyvolávalo nespokojnosť u mnohých zákazníkov. Takto tovar prichádza priamo od výrobcu. Rozhodli sme sa, že tovar budeme presne tak naskladňovať a tak isto aj expedovať. Touto zmenou sme výrazne zamedzili ničeniu a znečisteniu balení na sklade.

Vaša reklamácia tovaru bola zamietnutá z dôvodu, že Váš model hodiniek nie je vodotesný a nesmie byť vystavovaný vode.

Timestore

• Tovar mal byť doručený do 4 týždňov pred vypršaním doby im píšem čakala som totiž nato mal to byť dar a oni mi napíšu že dorazí o ďalší mesiac neskôr? Nikdy viac!!!!!

Reakcia obchodu TimeStore.sk

mrzí nás vzniknutá situácia. Žiaľ Váš objednaný tovar s deklarovanou dostupnosťou 3-4 týždne mal byť dodaný na termín, ktorý bol distribútorom potvrdený na základe zadania termínu výrobcom, nakoľko bolo potrebné naskladnenie z výrobného skladu. V priebehu minulého týždňa nám žiaľ bolo distribútorom oznámené, že dodanie bude mať nečakané meškanie, nakoľko došlo k predĺženiu dodania zo strany výrobcu.

Za vzniknutú situáciu sa Vám ešte raz ospravedlňujeme.

nebol preložený celý návod

Reakcia obchodu TimeStore.sk

manuál, ktorý ste obdržali je oficiálny preklad manuálu k Vášmu modelu hodiniek. Iný manuál v lokálnom jazyku k Vášmu kalibru nie je. Návod v lokálnom jazyku nikdy nie je 1:1 s anglickou verziou. Podstatné je, že v preklade sú obsiahnuté všetky potrebné informácie pre nastavenie hodiniek.

Timestore

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Zlá komunikácia
    • Termín dodania deklarovaný na stránke nedodržaný
    • Pri telefonickom kontakte len nahrané automatické možnosti
    • Odpoveď na email mi neprišla ani po doručení tovaru
    • Hodinky prišli s krabičkou od iného modelu danej značky
    • Hodinky prišli s poškodením náramkom
    • Zabaliť hodinky pri preprave mimo krabičku je "skvelý" nápad

Kupoval som tu prvý krát, po skúsenosti aj posledný krát. Hodinky Michael Kors MK3221 - čierne majú mať tmavo hnedú krabičku, nie svetlú od modelu MK1038. Nakoľko šlo o darček, mali byť doručené o dva dni skôr, tak ako bol deklarovaný dátum na stránke, čo sa žiaľ nestalo, našťastie som objednával s časovou rezervou. Nepáči sa mi že hodinky, ktoré sú vraj nové, prišli s odretou farbou pri zapínaní. Pri porovnaní fotiek autorizovaného predajcu ( https://www.michaelkors.eu/en_PL/slim-runway-black-stainless-steel-watch/_/R-MK3221) s tým čo mi prišlo zvažujem aj odoslanie na posúdenie pravosti. Ako posledné zmienim telefonický kontakt, po vysvetlení situácie že ide o darček a že ste sami deklarovali doručenie o niekoľko dní skôr, mi bolo povedané "Aha, no ale dnes to odošleme tak Vám to zajtra príde". Žiadne že sorry máme toho veľa, proste len odpoveď systémom "čo vôbec chcete veď Vám to príde". Veľa šťastia prajem s ďalším podnikaním ...

Reakcia obchodu TimeStore.sk

ďakujeme za Váš podnet. Ospravedlňujeme sa za omeškanie dodania o 2 dni, je pravda, že stránka zobrazovala dodanie do 2.1., my sme tovar expedovali až 3.1. a dodaný bol tým pádom 4.1. Mrzí nás to, deklarovaná doba dodania daného modelu je 2 dni, nepočítali sme so zdržaním, žiaľ model bol dodaný na sklad až po novom roku 2.1. v poobedných hodinách, v čase keď už bola expedícia uzatvorená, takže sme odosielali až na ďalší deň. Vzniknutá situácia nás úprimne mrzí a ešte raz sa Vám ospravedlňujeme.

Tovar bol na objednávku, po dodaní distribútorom Vám bol vyexpedovaný. Pokiaľ ste obdržali model s odretou farbou na remienku, teda poškodený, nerozumieme dôvodu, prečo ste nás nekontaktovali. Pokiaľ nastane takáto situácia je potrebné nahlásiť dodanie poškodeného tovaru do 24 hodín tak, ako je uvedené v obchodných podmienkach. Po nahlásení dodania poškodeného tovaru riešime situáciu vždy formou výmenného balíka, kedy zašleme nový tovar prostredníctvom kuriéra a Vy len poškodený tovar odovzdáte na výmenu kuriérovi, čím Vám nevznikajú žiadne ďalšie náklady.

Čo sa týka originálnej krabičky k modelu, tmavé krabičky boli dodávané k Michael Kors hodinkám v minulosti výrobcom. Dizajn balenia sa najmä pri fashion značkách zvykne meniť častejšie ako pri iných značkách. Aktuálne sú dodávané ku všetkým modelom tejto značky krabičky biele, nie je pri tejto značke delené, že by niektoré modely mali tmavú krabičku a iné bielu. Biele krabičky sú momentálne distribuované ku všetkým modelom.

Čo sa týka balenia mimo krabičky, je to štandardný postup expedovania tovaru. Takto tovar chodí od výrobcu. Originálne balenie prichádza zvlášť a hodinky zvlášť. Rozhodli sme sa, že tovar budeme presne tak naskladňovať a tak isto aj expedovať. Touto zmenou sme výrazne zamedzili ničeniu alebo znečisteniu krabičiek na sklade, čo nastávalo pri zaskladňovaní hodiniek v krabičkách.

Timestore

• Dobrý deň. Tovar som zaplatil, ale do dnešného dňa som ho nedostal. Neviem kde sa nachádza a preto ho nemôžem ohodnotiť. S pozdravom Kamody.

Reakcia obchodu TimeStore.sk

ospravedlňujeme sa, odhadovaný termín dodania Vášho objednaného tovaru bol 2.1. Mrzí nás omeškanie dodania Vašej objednávky, pravdepodobne z dôvodu sviatkov bolo meškanie naskladnenia modelu z výrobného skladu distribútorovi a následne sa tým predĺžilo dodanie.

Za vzniknutú situáciu sa Vám ospravedlňujeme.

• Rýchle doručenie
    • Obchod nie je autorizovaný predajca hodiniek TISSOT, preto k tovaru nedajú medzinárodnú záručnú kartu, túto skutočnosť ale nezverejnili na stránke. Keby som to vedel, tak si určite tovar neobjednám

Reakcia obchodu TimeStore.sk

ďakujeme za reakciu. Nie sme autorizovaný predajca, z tohto dôvodu v prípade potrebnej reklamácie je nutné tovar zaslať vždy k nám. Reklamáciu neuplatňujete v autorizovanom servise, ale vždy u nás.

Pokiaľ tovar nie je používaný a poškodený, máte možnosť odstúpenia od kúpnej zmluvy do 30 dní od kúpy. Všetky potrebné informácie k vráteniu tovaru nájdete na našej stránke dole pod obchodnými podmienkami v sekcii ,,Ako vrátiť tovar".

• Hodinky zabalené mimo krabice

Reakcia obchodu TimeStore.sk

je to štandardný postup expedovania tovaru. Nakoľko pri naskladnení hodiniek s krabičkami a ich manipuláciou na sklade sa nám balenia zašpinili, prípadne poškodili, čím neskôr nastával problém pri dodaní tovaru k zákazníkom, museli sme doposielať zvlášť nové originálne krabičky a pod. Takto tovar chodí od výrobcu. Originálne balenie prichádza zvlášť a hodinky zvlášť. Rozhodli sme sa, že tovar budeme presne tak naskladňovať, ako chodí od výrobcu a tak isto aj expedovať. Touto zmenou sme výrazne zamedzili ničeniu alebo znečisteniu krabičiek na sklade.

Timestore

• When I purchase a watch for 500 euro and the watch is delivered in a plastic bag, wrapped around with a bubble foil to the original empty box, is start to ring a bell regarding the quality of your services. My idea is, that at least you have to take the effort to put the watch back to his original box, not just to throw it in the sending box near to original package.

Dear TimeStore.sk,
    I sadly want to inform you that my expectations for your store was a little bit higher. It was not the firs watch what I buy from your store but surly will be the last one. When I purchase a watch for 500 euro and the watch is delivered in a plastic bag, wrapped around with a bubble foil to the original empty box, is start to ring a bell regarding the quality of your services. My idea is, that at least you have to take the effort to put the watch back to his original box, not just to throw it in the sending box near to original package. Sooo…. sad for the bad marketing and for the employee supervisor system.

Otherwise the watch is fulfilling all my expectations and this is a plus point for you. Unfortunately the only one. Thanks for reading this message.

Hello,

the goods go directly from the manufacturer. Watch separately and boxes separately. In the same way, the goods are stored and then shipped. This is a standard procedure. All watches are shipped in this way.

Best regards
    Timestore

• nevýhoda je v balení hodiniek, ktoré su iba pohodené vedla originál krabice hodiniek, zabalené v nejakej folií. Je to dosť neprofesionálne a pôsobi to lacno. Darmo je tam od predajcu malý papierik, že je to takto v poriadku, lebo hodinky takto posiela výrobca. V poriadku to určite nie.

Reakcia obchodu TimeStore.sk

je to štandardný postup expedovania tovaru. Nakoľko pri naskladnení hodiniek s krabičkami a ich manipuláciou na sklade sa nám balenia znečistili, prípadne poškodili, čím vznikal časom problém u zákazníkov pri dodaní tovaru, museli sme doposielať zvlášť nové originálne krabičky a pod. Takto tovar chodí od výrobcu. Originálne balenie prichádza zvlášť a hodinky zvlášť. Rozhodli sme sa, že tovar budeme presne tak naskladňovať a rovnako aj expedovať. Touto zmenou sme výrazne zamedzili ničeniu alebo znečisteniu krabičiek na sklade.

Ďakujeme za pochopenie

Timestore

Keďže som kontaktoval predajcu že hodinky Citizen Basic BF2011-01EE, ktoré som si zakúpil asi pred týždňom, nefunguju dobre / dátum sa nezmení na hodine dvanástej ale na hodine druhej !!! / , samozrejme nedostal som žiadnú spätnú väzbu. Nehovoriac o tom že asi pred mesiacom som od nich kúpil hodinky ZEPPELIN za cca 300 eur. Na FB vám napíšu že miera odozvy na správu je takmer okamžitá, ale to len z toho dôvodu že Vám odpoveď vygeneruje počítač. Dodnes som žiadnu odpoveď nedostal aj keď som im ešte písal, vidím že moja správa ani nebola prečítaná.Prišiel som na to ,že všetky hodinky sú síce pekné značkové ale je to DRUHÁ, TRETIA trieda. !!!!!! Ja už nikdy VIAC !!!!!!!!!!!!!!

Reakcia obchodu TimeStore.sk

ďakujeme za reakciu. Ospravedlňujeme sa, aktuálne počas predsviatočného obdobia, kedy je u nás obrovský nápor, riešime prioritne dotazy na našej oficiálnej emailovej adrese, alebo zákazníckej linke. Pre zaslanie dotazu je najlepšie kontaktovať nás na [email protected] , alebo na t.č. +421 2 33 32 91 19 , prípadne +420 226 633 990.

Ak sa Vám dátum na hodinkách mení v nesprávnom čase, skúste prestaviť čas o 12 hodín dozadu, v priebehu dňa, platí v prípade, ak sa dátum mení o druhej hodine počas dňa. V prípade, ak sa dátum prehadzuje o druhej hodine v noci, postup je nasledovný - v priebehu dňa povytiahnete korunku do polohy nastavenia času, otáčaním ručičiek precvaknete polnoc a v otáčaní pokračujete až kým sa neprehodí dátumovník na ďalší deň. Následne povytiahnete korunku do polohy nastavenia dátumu a nastavíte aktuálny dátum, potom opäť povytiahnete korunku do polohy nastavenia času a nastavíte aktuálny čas. Čas na hodinkách sa nesmie prestavovať medzi 21.00 - 5.00 hod. , mohlo by dôjsť k poškodeniu strojčeka.

Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme, že aktuálne sme na sociálnej sieti na Váš dotaz nestihli zareagovať včas.

Timestore

• Objednávka mešká. Zo spoločnosti ani nedali vedieť, že bude meškať. Neozývajú sa, nedá sa dovolať, neodpovedajú na mail.

Tovar v hodnote 149€ som mala objednaný a zaplatený od 18.11. 2018 a najneskôr do 10.12.mi mal prísť. 10.12.som sa snažila dovolať a informovať sa o objednávke. Telefón nikto nedvíha, len nahrávky s informáciami, kde radili poslať mail. Poslala som, ale je 12.12.a stále naň nereagovali. Dovolať sa im nedá, zas len nahrávky na odkazovači. Každá dobrá firma informuje zákazníka o meškajúcej objednávke. Zatiaľ nespokojnosť.

Reakcia obchodu TimeStore.sk

telefóny samozrejme dvíhame aj sme Vám ho zdvihli, no už sme nestihli, položili ste, kontaktovali sme Vás naspäť, no máte žiaľ vypnutý telefón.
    Ospravedlňujeme sa, Váš email sme postúpili na naše nákupné oddelenie, ktoré preveruje priamo u dodávateľa, prečo má objednaný tovar meškanie, či už je zásielka s tovarom na ceste k nám, alebo došlo k nejakým nečakaným komplikáciam, ktoré nám neboli komunikované z ich strany.

Akonáhle dostaneme vyjadrenie distribútora budeme Vás kontaktovať.

Timestore

• poslali mi nefunčné hodinky, prevdepodobne ich vôbec neskonrolovali,aj keď v doručenom balíčku boli mimo originálneho balenia

Reakcia obchodu TimeStore.sk

ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu, žiaľ niekedy sa stáva, že hodinky majú vybitú batériu. Batéria je v produktoch od výroby, hodinky sú na sklade u výrobcov, neskôr u distribútorov a následne u predajcov. Po naskladnení sa snažíme na všetkých modeloch, ktoré nedisponujú plastovou poistkou povytiahnuť korunky, aby nedochádzalo k opotrebovaniu batérie. Žiaľ nie je možné úplne zamedziť vybíjaniu batérií. Preto tieto situácie riešime buď bezplatnou výmenou batérie u nás aj s preplatením poštovných nákladov, alebo pre rýchlejšie vybavenie si zákazníci môžu dať vymeniť batériu aj u svojho hodinára, záruka na hodinky tým nepadá a následne po zaslaní scanu či fotografie daňového dokladu túto výmenu preplácame. Situáciu sme s Vami komunikovali telefonicky, kedy Vám boli ponúknuté možné riešenia situácie, no nemali ste záujem meniť batériu a chceli ste tovar vrátiť. Mrzí nás to, no pri nápore expedície nie je možné pred odoslaním fyzicky skontrolovať každý jeden model.

Za vzniknutú situáciu sa Vám ešte raz ospravedlňujeme.

Timestore

Podvádzate ludí. Náramok, ktorý som si objednala nie je originál, a vôbec nevyzerá tak ako na fotke, objednala som si modrý a dostala som čierny. Nikdy od Vás už nebudem objednat!!!!!!!!!!

Reakcia obchodu TimeStore.sk

predávame iba originálne produkty, v originálnom balení s kompletnou dokumentáciou tak ako ich dodáva priamo výrobca.

Váš objednaný produkt mal deklarovanú dostupnosť 2-3 týždne a bol teda na objednávku. Pokiaľ bol distribútorom nedopatrením dodaný iný model náramku ako ste mali objednaný, samozrejme situáciu budeme riešiť. Je potrebné overiť produktové označenie na faktúre a priamo na produkte. V priebehu dnešného dňa Vás bude kontaktovať náš zákaznícky servis ohľadne doriešenia vzniknutej situácie.