Prihlásiť sa a pridať recenziu

Po telefonickej objednávka a prísľube dodania tovaru v určitom termíne, som sa dozvedel, deň pred dodaním, že termín nebude dodržaný a preto som uvedenú objednávku zrušil. Tovar objednaný 7. septembra a dodávka mala byť 14. septembra. Podľa môjho názoru, len priekupníctvo, žiadny sklad....

Tovar bol rýchlo dodaný. A s hodinami som spokojná. Ďakujem

• Baterky všetky 3 zhrdzavené nefunkčné , bez slovenského návodu.

Reakcia obchodu Time For You

veľmi nás mrzí vzniknutý problém. Pre vyriešenie situácie nás kľudne kontaktujte na zákazníckom centre a problém vyriešime.

lacné rýchle a praktické

• Tovar prišiel nekompletný, chyba adaptér, návod iba v čínštine

Reakcia obchodu Time For You

Dobrý deň. K danému budíku, ktorý ste si objednali nie je súčasťou balenia adaptér. Prišlo vám všetko komplet, v samotnom popise produktu máte priamo uvedené čo obsahuje balenie a adaptér nie je súčasťou, je to len alternatívne napojenie budíka, pokiaľ ho nechcete používať na batérie. Návod vám je opätovne zaslaný na mail. Ďakujeme a prosíme o prehodnotenie tejto recenzie.

Veľká spokojnosť komunikácia na veľkej úrovni

Všetko OK.

Po viac ako 2 týždňoch objednaný tovar nedoručili napriek tomu že sľubovali dodanie do 3 dní.

• Telefonicky ma informovali, že hoci som si dala doručenie na výdajne miesto, musí to ísť kuriérom, čo je drahšie a ináč sa to vraj nedá.

Reakcia obchodu Time For You

Dobrý deň. Objednaný tovar prekračuje povolené rozmery Packety a preto ho daný prepravca nevie-nedokáže prepraviť. Sú limitovaný rozmerom a hmotnosťou zásielky. My ako obchod dokážeme obmedziť hmotnosť, ale nedokážeme obmedziť rozmer v systéme pri každom produkte. Takto bohužiaľ fungujú všetky prepravné služby na SK a aj e-shopy. Ponúkli sme Vám náhradné riešenie, kt. Vám nevyhovovalo a objednávku ste zrušili. Mrzí nás vzniknutá situácia.

Tak ako som predpokladal

• Doteraz neprišiel tovar, veľmi dĺha čakacia doba.

Rychlé vybavení

dlho mám objednávku a ani sa nesníva mi ju zaslať

Reakcia obchodu Time For You

Dobrý deň, preverovali sme Vašu objednávku a čakáme na úhradu za produkt. Pri vytvorení objednávky ste si zvolili platbu prevodom na účet. V tomto prípade sa tovar odosiela až po pripísaní peňažných prostriedkov na náš účet.

• Rychle dodanie

neprišiel mi všetok tovar za ktorý som zaplatil.

Reakcia obchodu Time For You

Dobrý deň, doručený Vám bol presne tovar za ktorý ste aj zaplatil. Dopredu sme Vás kontaktovali, že jeden produkt z objednávky nemáme dostupný a súhlasili ste s odoslaním objednávky. Samozrejme Vám ale tento produkt nebol účtovaný. Poprosíme Vás, aby ste si prekontroloval faktúru ktorá Vám bola zaslaná na email a zistíte, že vaše tvrdenia nie sú správne.

• Nič som doteraz nedostala

Reakcia obchodu Time For You

Dobrý deň. Objednali ste si tovar "na objednávku" s predbežným dodaním 28.8.2023 a v tento deň vám je zásielka aj doručovaná. Ponuka na hodnotenie chodí automaticky, poprosíme vás vždy hodnotiť, až po uplynutí predpokladaného dodania. Ďakujeme a veríme, že vám tovar dorazil v poriadku.

• Bezproblemový nákup
    • Výborná cena

Tovar mi bol po objednaný rýchlo doručený.

• Super

• rýchlost odoslania