- Rozhodne NEODPORÚČAM !!! Objednáte tovar z ich aktuálnej ponuky_ zaplatíte_dostanete info,že tovar nie je_ponúknu iný druh tovaru, ktorý vy nechcete_na vašu požiadavku vrátenia peňazí reagujú tým, že vašu požiadavku dajú spracovať. Tovar objednaný a zaplatený 21.4.2024.
Rýchlosť a kvalita dodania. Komunikácia s obchodom je vzorová.
- Super rýchle dodanie
- Prebehla komunikácia ohľadom objednávky v ktorej došlo k vzájomnému neporozumeniu,čo sa nakoniec vysvetlilo
- Rýchla komunikacia
Pri dojednávani o preprave tovaru na adresu došlo k neporozumeniu,čo sa nakoniec vysvetlilo.Vsetko je už v poriadku
- super
super obchod aj dopravca
Neseriózny obchod,podozrivé jednanie,mal som tovar objednaný na dobierku a pri tom o do mňa žiadali telefonicky platbu vopred bankovým prevodom,tak som objednávku zrušil.
Reakcia obchodu Time For You
Dobrý deň. Tovar, ktorý ste objednali na dobierku sme museli zmeniť na vlastnú dopravu kvôli celkovej hmotnosti tovaru a jediné o čo sme vás požiadali je úhrada na účet, pretože šofér nemá pokladňu a nemôže prijať hotovosť. Toto sme vám vysvetlili aj telefonicky. Prosíme o úpravu/zmazanie tejto neopodstatnenej recenzie. Ďakujeme
- Problém vzniká keď ráno kuriér zavolá že príde o takej hodine a a ja som mimo bydliska
- Aby nemusel opätovne chodiť tak tovar odlozit v blízkych napr zariadeniach-službách a upovedomí o tejto skutočnosti s kódom kupujúceho
- Hrniec je vporiadku ale fritovací kôš nepasuje na hrniec
- Dobrý výber tovaru
- Jednoduché zaplatenie
- komunikácia obchodníka OK
- -
Doporučujem tu nakupovať.
- rýchle dodanie
Zlá kommunikácia,od objednavky Ani neozvali.
Reakcia obchodu Time For You
tovar ktorý ste si objednal bol na objednávku. Pri vytváraní objednávky Vás na túto skutočnosť systém upozorní. Doručenie tovaru na objednávku trvá cca 10-14 dní. Pokiaľ máte nejaké informácie ohľadom objednávku, kľudne nás kontaktujte na zákazníckej linke a veľmi radi Vám zodpovieme všetky dotazy.
S pozdravom -
- Dobré ceny i komunikácia
Dobré ceny i komunikácia
rýchle
- Ok
- Kontaktuju, ak nie je nieco jasnd
Spolahlivy, doporucujem
Kvalitný tovar za prekvapivo nízke ceny
- veľmi rýchle dodanie
Ok