Na základe recenzií ktoré som si prečítala po objednaní tovaru, som mala obavu ako to dopadne. Ale všetko dopadlo dobre, kotlík prišiel v podstate tak ako mal, vyzerá presne ako na obrásku. Kvalita plechu by mohla byť hrubšia ale za tie € si myslím že je fajn.všetko sedelo takže objednávka bez problémov. Sme spokojný a čo veľmi ocenujem je komunikácia s e-shopom na moje e-maily odpovadali veľmi promtne, v podstate okamžite a boli milí a ústretový čo je super, ďakujeme
- Podvodníci
Pán Sitár ako zodpovedný vedúci vyslovene klame a zavádza, tovar vrátený a ním potvrdený 2 mesiace dozadu, s informáciou o platbe, ktorá doteraz nedorazila. Následne sľúbená platba v poslanej SMS, nič doteraz neprišlo. Podávame trestné oznámenie.
- Nevrátia peniaze
- Nevrátia peniaze
- Podvodníci
Nič od stránky timeforyou nekupovať,vrátite im tovar aj s odstúpením od zmluvy v lehote,odpisu,že vám vrátia peniaze a potom sú už hluchonemi,nereagujú na telefonáty,správy a v emaili len sľubujú a zavádzajú.Vyriesi to až obchodná inšpekcia.Podvodnicka stránka.Ako tu písal ďalší oklamaný zákazník,zodpovedný vedúci Sitár keď ide o vrátenie peňazí za vrátený tovar je hluchonemy,tvári sa ako keby sme pýtali jeho peniaze,ale my chceme len tie svoje,ktoré sme za tovar zaplatili.Banda podvodnicka s ním na čele.
- žiadna
- Neodporúčam, peniaze za tovar vam nevratia, telefony nedvihaju, na maily neodpovedaju
Určite neodporúčam tento obchod, sú to podvodníci
- Dobrý tovar.
- Žiadna.
- kvalita
Rýchlosť doručenia a kvalita tovaru.
- Dobrá cena a kvalita výrobku.
- Super
Na jednicku
Super.
Som veľmi spokojna
- Zatiaľ všetko v poriadku.
Tovar v mojom prípade organizátor na čaj bol poškodený,polamany,
Ďakujem už nemusím. -
Tovar mi bol doručený ok
Pri skúšaní funkčnosti mi odpadla stredová matica čo bola zle privarená
Qualitet problém -
- Super
- Objednávka a dodanie...- brilantne a som veeeľmi spokojná
- Veľký výber tovaru a dobrá cena
Spokojný
- rychle dodanie
- jsou napomocni
- výber v meste bydliska