Prihlásiť sa a pridať recenziu

Na základe recenzií ktoré som si prečítala po objednaní tovaru, som mala obavu ako to dopadne. Ale všetko dopadlo dobre, kotlík prišiel v podstate tak ako mal, vyzerá presne ako na obrásku. Kvalita plechu by mohla byť hrubšia ale za tie € si myslím že je fajn.všetko sedelo takže objednávka bez problémov. Sme spokojný a čo veľmi ocenujem je komunikácia s e-shopom na moje e-maily odpovadali veľmi promtne, v podstate okamžite a boli milí a ústretový čo je super, ďakujeme

• Podvodníci

Pán Sitár ako zodpovedný vedúci vyslovene klame a zavádza, tovar vrátený a ním potvrdený 2 mesiace dozadu, s informáciou o platbe, ktorá doteraz nedorazila. Následne sľúbená platba v poslanej SMS, nič doteraz neprišlo. Podávame trestné oznámenie.

• Nevrátia peniaze
    • Nevrátia peniaze
    • Podvodníci

Nič od stránky timeforyou nekupovať,vrátite im tovar aj s odstúpením od zmluvy v lehote,odpisu,že vám vrátia peniaze a potom sú už hluchonemi,nereagujú na telefonáty,správy a v emaili len sľubujú a zavádzajú.Vyriesi to až obchodná inšpekcia.Podvodnicka stránka.Ako tu písal ďalší oklamaný zákazník,zodpovedný vedúci Sitár keď ide o vrátenie peňazí za vrátený tovar je hluchonemy,tvári sa ako keby sme pýtali jeho peniaze,ale my chceme len tie svoje,ktoré sme za tovar zaplatili.Banda podvodnicka s ním na čele.

• žiadna
    • Neodporúčam, peniaze za tovar vam nevratia, telefony nedvihaju, na maily neodpovedaju

Určite neodporúčam tento obchod, sú to podvodníci

• Dobrý tovar.
    • Žiadna.

• kvalita

• Rýchle dodanie

Rýchlosť doručenia a kvalita tovaru.

• Dobrá cena a kvalita výrobku.

• Super

Na jednicku

Super.

Som veľmi spokojna

• Zatiaľ všetko v poriadku.

Tovar v mojom prípade organizátor na čaj bol poškodený,polamany,
    Ďakujem už nemusím.

Tovar mi bol doručený ok
    Pri skúšaní funkčnosti mi odpadla stredová matica čo bola zle privarená
    Qualitet problém

• Super

• Objednávka a dodanie...- brilantne a som veeeľmi spokojná
    • Veľký výber tovaru a dobrá cena

Spokojný

• rychle dodanie
    • jsou napomocni

• výber v meste bydliska