- Neprešla mi úhrada platobnou kartou. Napísal som na kontaktný mail - dostal som obratom odpoveď ako zrealizovať platbou bankovým prevodom. Stručnú, jasnú, profesionálnu. Zrealizoval som platbu a všetko zbehlo perfekt.
Syn má dnes 5 rokov. O druhej poobede prišiel ruksak s jeho milovaným McQueenom, o štvrtej prišiel domov zo škôlky - a dostal svoje darčeky. Potešil sa ako sa len 5-ročné dieťa dokáže potešiť. Vďaka!
- rýchle doručenie
Nakupovala som prvy krat,spokojna s nakupom aj dorucenim
- Rýchly, presný, super.
Po objednaní rýchla spätná väzba, rýchle dodanie tovaru, tovar súladí s ponukou na stránke TikiTak...spokojnosť..
- Veľmi ústretový a rýchly
Výhoda
Ptvá skúsenosť, všetko v poriadku
Spokojná, niet čo dodať. Doporučila som sestre, už si župan objednala. Objednávka z Trnavy
Objednany tovar mi bol doruceny v stanovenom termine,obal neposkodeny,kurir mily a ochotny.Taska je super,v skutocnosti este krajsia ako na obrazku.Som velmi spokojna.Odporucam.
Som veľmi spokojná jednak s tovarom a vyslovujem poďakovanie Vašej zamestnankyne za výbornú komunikáciu a ústretovosť.
Ešte raz vďaka.
Blažena Moráveková -
- Rychle dodanie
- Skvela komunikacia
Kvalitny tovar
Potesila aj mala pozornost k objednavke -
Prvú moju skúsenosť s nakupovaním hodnotím veľmi pozitívne.
Vážená pani Janne,
ku každej objednávke sa snažíme pristupovať tak, aby vo finále bol náš zákazník spokojný. Ale až keď dostaneme spätnú väzbu vo forme pozitívnej recenzie a odporúčania vieme , že naša snaha mala význam. Preto Vám za recenziu ďakujeme, vážime si to a veríme, že sa opäť vrátite na stránky nášho E-shopu a niečo si opäť vyberiete. Budeme sa tešiť.
ok
Team TikiTak -
- ochota pomôcť , komunikatívnosť, kladný prístup
- Nestretla som sa s nevýhodou
Vážená pani Eva,
Team TikiTak -
Objednal som si halovky Adidas. Nakoľko mali posledný kus za dobrú cenu, vypredali ich z druhého skladu a tak mi ihneď zavolali, že sa ospravedlňujú a peniažky mi vrátia. Nakoniec sme sa dohodli na inom type haloviek o dosť drahších avšak so super zľavou, za čo im veľmi pekne ďakujem.. Halovky sú super a za super cenu..
Vážený pán Marek,
- Spokojnost
Vážená pani Lenka,
Team TikiTak -
- Rýchla dodacia doba.Velký výber tovaru.
Team TikiTak -
tovar zodpovedal popisu aj fotke na web stranke
dakujem!Reakcia obchodu TikiTak.sk
- Rychle dodanie, dobra komunikacia
Tovar nebol material aky som cakala od kabata, ale nechavam si pre zaujmavu farbu
Team TikiTak -
Tovar mi nevyhoval, potrebovala som nieco ine na slavnostnu prilezitost. S obchodom sme dohodli vratenie tovaru aj penazi.
Vážená pani Jana,
kabelky štandardne dodávame našim zákazníkom do týždňa, no môže sa stať že aj jeden/dva dni po týždni v prípade objektívnych príčin a vtedy našich zákazníkov kontaktujeme a upozorňujeme na možné omeškanie. No v žiadnom prípade to nie je Váš prípad. Vy ste si kabelku objednala v nedeľu a v stredu vám bola odoslaná o čom sme Vás samozrejme informovali, takže ste od nás dostala dva maily za tri dni.
Máme zato, že o všetkom podstatnom našich zákazníkov informujeme a v prípade nejasností alebo komplikácií telefonujeme.
Čo sa týka zobrazenia a kvality spracovania máme za to, že náš tovar zodpovedá zobrazeniu, nakoľko fotky nie sú stiahnuté niekde z fotobanky , ale sú to reálne vyfotené produkty, ktoré ponúkame .
O tom svedčia stovky predaných kabeliek a podľa spätnej väzby aj spokojných zákazníčiek a tým je zodpovedaná aj otázka kvality spracovania...
V každom, prípade ďakujeme za recenziu a úprimne nás mrzí, že sme nenaplnili Vaše očakávania, no ako sa povie Nedá sa vyhovieť každému ... :((
TikiTak.sk