• Rýchle dodanie
    • Výborná kvalita

Viac krát sme objednávali záclony a vždy skvelá kvalita a rýchle dodanie. Môžem len odporúčiť.

• Rýchle vybavenie objednávky

Som veľmi spokojná so záclonami, sú pekné aj kvalitné, v posledných rokoch objednávam iba od vás. Navyše vybavenie objednávky je vždy rýchle a bezproblémové.

Objednávka bol rýchle spracovaná, doručená vo veľmi krátkom čase, tovar bol dobre zabalený a som s nim maximálne spokojná. Objednávala som si viackrát a vždy spokojnosť, ďakujem

Spokojna s ceniu sj kvalitou

• kvalita tovaru
    • dobrý a prehľadný výber tovaru
    • žiadna

Spokojnosť s kvalitou tovaru,krasne zabalené, rýchle dodanie.Úplná spokojnosť .

Ten najlepší, aj po rokoch, odkedy tovar odoberame. Veľa úspechov v ďalších rokoch pre spokojnosť zákazníkov.

• Som spokojná už som si tu objednala viac krát najmä detské obliečky do postieľky pre vnučky a uteráky osusky a detské uteraciky som spokojná aj s dorucovanim

• Som velmi spokojna

Som maximálne spokojná.

+ rýchlosť, kvalita

• Neviem kto kontroluje posielaný tovar, ale prestieradlo froté jedno lôžko sivé FE15-1I sivá bolo celé obraté a plachta mala dierku (neviem aká to bola trieda výrobku ???!!!) Ide o objednávku č.8820156585.

Sú rýchly a vedia dodržať termín dodania objednávky. S týmto obchodom som spokojný. Prvý krát sa stalo, že tovar poslaný nebol kvalitný. Ale ináč.super.

kvalita, rýchlost

• Ochota,komunikácia,kvalita.

• kvalita

• Dobrý výber
    • Dobré ceny
    • Rýchle dodanie

• S obchodom som spokojna
    • Rýchlosť.

Ja som veľmi spokojná odporúčam každému krásne odstrihnuté krásne zabalené super len tak ďalej je toho veľa na výber. Za mňa super na 100%. Rýchle dodanie.

Je to vyborny obchod,dobra kvalita,rychle dodanie objednavala som uz viacej krat.

Som veľmi spokojná