- Rychlost a spolahlivost,dakujem
rýchle dodanie, super komunikácia
- bol som spokojný
- Doprava 10 Eur.
- Dva výrobky ktoré mali podľa popisu spolupracovať ( termostatická hlavica a termostatický ventil ) k sebe vôbec nepatria.Nikdy viac Termoshop.
Reakcia obchodu TERMOSHOP.sk
Vážený zákazník,
v ponuke máme LEN ventily a hlavice, ktoré sú vzájomne kompatibilné, inak by ich nemalo význam zákazníkom ponúkať. Hlavica, ktorú ste si zakúpili, je vhodná na zakúpený ventil a veľa našich zákazníkov túto kombináciu hlavice rado používa. Hlavica v prevedení mini je veľmi obľúbená. Ak máte problém hlavicu na ventil namontovať, kontaktujte nás, prosím.
Ceny dopravy sa odvíjajú z cenníkov prepravných spoločností, ktoré využívame. Sortiment kúrenia vo väčšine nie je ľahko prepravovateľný ako napr. oblečenie alebo elektronika, preto nemôžete porovnávať cenu dopravy s takýmito obchodmi, ktoré využívajú iný spôsob prepravy. Podobné a dokonca vyššie ceny prepravy nájdete v konkurenčných obchodoch s rovnakým sortimentom, ako ponúkame my.
TERMOSHOP.sk -
- Dobre ceny, kvalitny tovar
- Rychle dodanie
- Dráhy dovoz
Korektný prístup, dodávka v dohodnutom termíne.
- Rýchle, ústretové vybavenie.
- rýchle doručenie
- výborná komunikácia
Trochu frahšia doprava...
- Rýchlosť a sortiment
Po odoslaní objednávky ma z obchodu telefonicky kontaktovali, kedy mi bude tovar doručený.Prehľadné podmienky obchodu, komunikácia na úrovni.
Nastalo drobné nedorozumenie medzi mnou a predajcom, lebo na obrázku konkrétneho radiátora uvedeného na e-shopovej stránke bol namontovaný aj termoventil, ktorý je potrebné v prípade záujmu zákazníka objednať ako ďalší tovar za poplatok.
Reakcia obchodu TERMOSHOP.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Áno, na obrázkoch v e-shope sú radiátory vyobrazené už namontované na stene aj s ventilmi a privedenými rúrkami. V popise každého radiátora však je uvedené a zvýraznené červenou farbou, aby si to zákazníci všimli, čo je súčasťou dodávky radiátora. Asi ste si to nevšimli. Ventily nevieme dať ako súčasť dodávky - rovnako ako nikde v obchode, pretože každý zákazník má iné napojenie/rúrky a potrebuje preto iný typ ventilov. Napriek tomu sme radi, že ste boli s nami spokojný a želáme Vám, aby Vám radiátor dlho a dobre slúžil.
Prajeme pekný deň
TERMOSHOP.sk -
- Rýchlosť
- dostupnost aj lavostrannych modelov
- komunikacia
- rychlost dodania
- platia pozitiva co pisali predosli recenzenti
- neboli
- Ok
- zatelefonovali, poinformovali a doručili presne ako bolo povedané v telefóne.
- Rýchle vybavenie
- Rýchlosť riešenia dodávky.
- Rýchlosť dodania tovaru
Žiadne