- doprava zadarmo
- absolútne nijaká komunikácia
- jediné telefónne číslo nikto nedvíha
- na opakované maily nedostanete žiadnu reakciu (preklepli sme sa pri zadávaní kontaktného telefónneho čísla a chceli sme to opraviť - nakoniec sme to vyriešili s podporou od DPD)
našťastie tovar prišiel, ale pri nulovej možnosti komunikovať s firmou, ktorá je z Česka - ak by ste mali akýkoľvek problém/reklamáciu/odstúpenie od zmluvy, nebudete mať šancu to riešiť - takéhoto predajcu treba zďaleka obísť
- Rýchle vybavenie
Spokojnosť so službami (objednanie, platba, dodanie) aj tovarom.
výborný výber, super rýchle doručenie, možnosť bezplatného vrátenia tovaru po vyskúšaní...
- Fantázia
Fantázia,max.spokojnost
- rychlost dodavky
- dobra cena
- Nedá sa platiť na dobierku pri prevzatí.
- Dobrý výber tovaru, rýchle a bezolatné doručenie, možnisť bezplatného vrátenia tovaru.
tovar nedodany, ziadna odpoved na x-mailov, dovolat sa neda
po dvoch mesiacoch sa tovar konecne podarilo stornovat
odvtedy ziadna reakcia - po 3 mesiacoch peniaze este stale nie su vratene -
Po 14 dňoch mi tovar nebol doručený, kontaktovala som obchod, oznámili mi, že mešká dodávka od výrobcu. Objednávku som stornovala. Prešlo ďalších pár dní, odozva na storno zatiaľ žiadna, zdá sa, že bez výzvy nekomunikujú, ak je nejaký problém na ich strane. Peniaze zatiaľ v nedohľadne. Dávajte si pozor.
- Objednávka 5.2.2022 do dnešného dňa nedorazila hoci je vyplatená...na e-maily nereagujú, dovolať sa na tel. číslo nie je možné.....preto som objednávku zrušila a som zvedavá či mi pošlu naspäť peniaze
- Tento obchod neodporúčam
- maximálna spokojnosť od objednania až po doručenie zásielky
- Chýba tel. kontakt
- S výrobkom som maximálne spokojný odporučil som už nejednej osobe. Ďakujem Vám veľmi pekne, sú oveľa lepšie a pohodlnejšie ako barle.
- VELMI RYCHLE DODANIE ...
JEDNOZNACNE ODPORUCAM..
Promtne vybavenie oblednavky !
Niekolko krát som sa pokúšala dovolať do vašej firmy na telef. číslo čo máte uvedené na internete no bohužiaľ nič. Vrátiť zásielku chcem, no neviem ako pretože keď začnem vypisovať údaje emailovú adresu a číslo balíka, píše mi , že číslo balíka- objednávky nemôže nájsť.
Zbytočne dlho trvá dodanie tovaru
Zaplatila som 3.1.2022 za tovar, dones nebol doručený,ani info o tovare
+++