- Super cena,rýchle dodanie a samozrejme aj super nápoj
- rychlost dodania
- tatransky caj je proste znacka
- stranka prehladne spracovana
- absolutne nic
u mna nie prvy ani ppsledny nakup, odporucam
Velmi dobra komunikacia. Jednoduchy sposob objednania.
- Alkohol je lacnejší než v kamenných obchodoch
- Poriadne zabalený v bublinkovej fólii
Rýchle dodanie,cena úplne niekde inde ako v obchodoch. Za mňa spokojnost
- Perfektný prístup pri reklamácii
- Dobré ceny
S obchodom som maximálne spokojná, určite odporúčam. Objednala som poháre, síce mi jeden prišiel trošku ťuknutý, no okamžite mi poslali nový s ospravedlnením a darčekom. Doručenie veľmi rýchle. Veľmi milá komunikácia. Bol to môj prvý nákup, ale určite budem objednávať aj do budúcna.
- Promptne doručenie tovaru
Ok
- Dobrá komunikácia
- Rýchle storno mnou zle zadanej objednávky.
- Rychle dodani
- Posila pouze na Slovensko, coz je fakt skoda
- Rýchle vybavenie.
- výber, cena, ochota a spolahlivosť
- Bezkonkurenčné najlepšie ceny a vyber. Rýchle a presné dodanie . Určite zasa budeme objednávať.
Dodanie en v rámci Sk.
Skoda, že do AT sa nedodáva.. -
Najlepšia cena, rýchle doručenie.
- Osobná pomoc s objednávkou
- Nedalo sa vybrať doručenie do boxu
- rychle dodanie, tovar bezpecne zabaleny a doruceny neposkodeny
Tatratea je moja srdcovka, mam uz doma krasnu zbierku a tesim sa z kazdej novej limitky , odporucam tento obchod. objednavky vzdy dorucia neposkodene a rychlo :-)
všetko v poriadku
Výhodou je,že tovar mi je doručený veľmi rýchlo,často na druhý deň.Poteší i drobný darček alebo bonus.U mňa by som privítal možnosť darček dostať dvakrát a samozrejme by som si ten druhý s radosťou zaplatil,pretože mám dve deti a ony si fľašky z TATRATEE ukladajú,lebo sú tvarove ,ale hlavne farebne - spektrálne veľmi dekoratívne.Preto vždy kupujem butilky dve,pokaždé rovnakéj farby,-no a už je na mne ako rýchlo im ich môžem presunúť do zbierky.Najviac sa nám páči tá biela ,,limitka,,s motývom čínskeho pohoria z,,Chaga a Aloe Vera,,Takže u nás svojím produktom pôsobíte blahodárne dvakrát ! -u mňa skvelým preventývnym liečebným nápojom a detvák estetickou výzdobou ích izbyčiek.Vlastne :-trikrát,lebo žiadnej návšteve ich výzdoba neunikne obdivu........S úctou dakujem za Vašu bohumilú a výsostne užitočnú činnosť a produkciu tak lahodných ale i estetických výrobkov.Som rád,že môžem byť vašim koštovníkom a vždy nás poteší ponuka nového edičného produktu.Vdaka Vám...S úctou J.H.
- Rýchlo, pohodlne z domova.