- Oceňujem rýchle a prehľadné vybavenie objednávky, pri nedostatku tovaru na sklade telefonická komunikácia s objednávateľom, čo už dnes nie je bežný spôsob. Dodanie tovaru v urýchlenom termíne.
- kvalitný tovar za skvelú cenu, rýchle dodanie
- rýchle spracovanie objednávky
- osobný odber
- pomer cena kvalita
- Rýchle vybavenie zákazky
Som veľmi prekvapená prístupom obchodu. Potrebovala som súrne pastu na pečeň pre mačičky, po telefonickom kontakte a vytvorení objednávky bola za dva dni u mňa :) úžasný zákaznícky servis a ceny
- Veľký výber,ochotný a milý personál,kt.vzdy s radosťou poradí.Odporúčam a ďakujem.
Žiadny problém, všetko v poriadku
niekoľko rokov u vás nakupujem stravu pre môjho psíka. Stretla som sa s ústretovosťou v prípade, kedy som potrebovala tovar doručiť urýchlene, nemám žiadnu negatívnu skúsenosť. Prajem vám mnoho spokojných zákazníkov.
- Skvelý výber
- Komunikácia
- Dobré ceny
Takto to vyzerá, keď sa rozhodne otvoriť obchod niekto, kto tomu rozumie a robí to s láskou ❤️
objednývka prišla rýchlo, spoľahlivo, bezpečne
Zatiaľ som spokojná.
Tovar mi po týždni nedorazil. Nereagujú ani na moju upomienku.
Prehľadná web stránka, fajn ceny, rýchle dodanie
Uplna sookojnost ako obvykle, super komunikacia a extra rychle dorucenie!
- rychle zaslanie granul
Vyborne granule a rychle zaslanie produktu pre klienta.
- Na kontaktný formulár na stránke nikto neodpovedá.
objednávam dlhodobo objednávka je vždy vybavená hneď bez problémov obchod odporúčam aj svojim známym
Široký sortiment, kvalitné výrobky za primerané ceny.
super ceny, vyborna kvalita ,super komunikacia ochota pri vybere velkosti velka spokojnost vrele odporucam
- Rýchle jednanie
- Veľmi príjemná komunikácia
- Ochota
- Kvalitné výrobky
- Dobré ceny
V tomto obchode je radosť nakupovať, odporúčam. Veľká spokojnosť.