- Veľmi rýchle dodanie (na druhý deň)
Výborný obchod, rýchle vybavenie objednávky, doručenie objednaného tovaru na druhý deň, veľká vďaka
- dobrý výber kvalitných granúl pre psov,prehľad ponúkaných tovarov,pekná stránka,kupujem dlhé roky,spokojnosť
- Super obchod
Zatiaľ neviem o žiadnych.
- Rýchle dodanie tovaru
- Dobrý výber
- Veľmi výhodne ceny
- Pekná stránka
Som veľmi spokojná, pri danom tovare bolo písané dodanie až osem dní. S tým som objednávala, tovar však bol dodaný do 3 pracovných dní. Veľmi príjemné prekvapenie.
- Rychlost
- Ochota
E-shop můžu vřele doporučit. Velice ochotné jednání. I přes změny v objednávce z mojí strany nebyl jediný problém a individuální přístup zajistil rychlé jednání. Mohu jen doporučit.
super rýchle dodanie, maximálna spokojnosť
super, spokojnosť...
- Veľká spokojnosť s obchodom, rýchle dodanie tovaru
Rýchly a spoľahlivý
- zákaznícky servis
- Kvalitka
- Rýchle vybavenie objednávky
- Dobrý výber
Napriek určitým komplikáciám z mojej strany, moja objednávka bola vybavená a doručená veľmi rýchlo :D
- Rýchle vybavenie objednávky
- Výhodné ceny
- Skvelá komunikácia
Odporúčam, nakupujem tu už dlho a som spokojná
Vždy okamžitá reakcia,dodávka tovaru k plnej spokojnosti hneď na druhý deň!!!
- Rýchlo vybavená objednávka
- Široký Sortiment
- Najme Postroje Hurtta
- Dobré Ceny
- Rýchle Dodanie
- Kvalitné krmivá, nie supermarketový bordel
- Veľký výber doplnkov krmiva
- Ochota poradiť
Zatiaľ som nakupovala len 1x, ale určite nie naposledy. Nakupovala som len doplnky pre mačky, všetky prišli v poriadku. Jeden produkt nebol dostupný v požadovanom množstve, tak mi bola ponúknutá možnosť vrátení peňazí, alebo počkať. 100 bodov za výber krmiva - žiadne supermarketové bordely s cieľom zarobiť si na úkor zdravia zvierat. Reagovali aj na moju otázku ohľadom doplnky, takže za mňa 10/10. Odporúčam aj známym.
Ako vzdy, bezproblemovy nakup a rychle dorucenie :) Vrelo odporucam!