- Mega rýchle dodanie. Jeden deň som obj. Na druhý deň som mala tovar doma.
Objednal som poťah na matrac pre psa s cenou cca 19€. Obchod odpísal, že tovar tovar nevedia dodať. No v tom momente už tento poťah bol na stránke v ponuke, ale v cene cca 35€!!! Neodporúčam!!!
Reakcia obchodu www.tapka.sk
Dobrý deň pán Dušan, mrzí nás Vaše rozhorčenie, náš pôvodný dodávateľ tieto poťahy naozaj momentálne nemá dostupné, preto i na stránke máme uvedenú dodaciu lehotu 30 dní. Vami objednaná farba navyše už nebude dostupná vôbec, k jej vypredaniu došlo v tomto mesiaci. Medzičasom tiež dodávateľ navýšil nákupné ceny na takúto úroveň, čo nám je ľúto, ale nevieme to nijako ovplyvniť :( . Prijmite prosím naše ospravedlnenie, je možné, že v blízkej budúcnosti sa nám podarí doviezť tieto položky od iného dodávateľa, no keďže to nie je isté, Vašu objednávku sme radšej po Vašom súhlase stornovali. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie a prajeme všetko dobré.
S pozdravom tím www.tapka.sk -
- Velke mnozstvo sortimentu na vyber
- Podrobny popis konkretneho tovaru
- Rýchle vybavenie
- Primeraná cena
- Odpoveď chodí do mailu označená ako SPAM, to len pre info
- Vždy super dodanie a aj komunikácia s obchodom
Vždy spoľahlivý obchod!!!
- Rýchle doručenie
Objednávam už dlho som nadmierne spokojný
- Rychle dodanie
- Spoľahlivosť a rýchle doručenie
- spoľahlivosť, rýchlosť, ústretovosť
- Široký Sortiment značky Hurtta
- Dobré Ceny
- Komunikácia
- Rýchle Dodanie
- super komunikácia, rýchle dodanie tovaru
- žiadna
Zatial všetko v poriadku
Som mimoriadne spokojná,preto si pravidelne robím objednávky
- Kvalitny tovar
- Rychle dodanie
S tymto obchodom mam vybornu skusenost opakovane SPOKOJNOST
- rychlost
- Široký sortiment
- Priaznivé ceny
- Korektné jednanie a výborný prozakaznicky servis - nemali na sklade čo som chcela, pán mi volal, dohodli sme sa a ešte v ten deň odoslali objednávku,na druhý deň boli granule doma
- Korektné a rýchle jednanie
- Všetko ok
Dostupnosť, parkovanie, možnosť nákupu cez e-shop/zľava pri ďalšom nákupe, ochota a príjemná komunikácia pracovníkov pri nákupe.
Neuveriteľne rýchly a spoľahlivý dodávateľ!