- žiadne výhody len nevýhody
- BORDEL BORDEL
Prvý krát a NAPOSLEDY !!!!!!!!!!!
- neviem sa rozhodnút
- dlhá dodacia lehota
nech si vytvoria sami
- -dlhá čakacia doba na tovar
- -ignorácia e-mailovej komunikácie zo strany Talkive
- -neinformovanosť o technickej chybe prevádzky
-nikdy viac!
- enormne dlha cakacia doba na objednany bezne dostupny tovar, nedostupnost telefonu, ktoryje uvedeny na stranke, odpoved na mail, co je s objednavku dlho trvala
- Široký sortiment spotrebnej elektroniky, ktorý inde nekúpite (SR).
- Výdajné miesto, ako keby bolo tesne pred uzavretím.
Priemerná predajňa, s dostatočne veľkým potenciálom, chýba väčšia propagácia a nadšenie v podnikateľskej činnosti. Výdajné miesto na mňa pôsobilo ako tesne pred zavretím.
- Slabá - takmere žiadna informovanosť o stave objednávky, na tovar čakám už 10 dní a neviem kedy si budem môcť tovar vyzdvihnúť. Nedarí sa mi dovolať a na otázku, ktorú som zadala na ich webe nik neodpovedal
Niekedy dodanie tovaru trva dlhsie, ako je uvedene na ich stranke. Ak sa vyzbrojite trpezlivostou a tovar nepotrebujete surne, je vsetko ok.
- nízke ceny
- - chýbajúca notifikácia o nachystanom tovare v prípade osobného odberu a platby na mieste
- - rozdielna informácia o otváracích hodinách na hlavnej webovej stránke a v časti kontakt
- komunikacia s zakaznikom volal som tam 100 krat ani raz som sa nedovolal na meil odpovedali po tyždni
- veľmi zla komunikácia
- predajna v BA
zatial som nemal problem s tymto obchodom, ale tento raz neviem preco, ale zlyhali
- Nekomunikuju.
Nekomunikuju a personal nie je orientovany na zakaznika. Tovar doteraz nemam.
- V ten istý deň som si tovar prevzal ako som ho objednal,ale je to možno len nahoda
- Web nie je veľmi pritazluvy
- chybaju mi recenzie k tovaru /ako su na alze
- Lepšia cenová ponuka.
- Tovar je doručený priamo domov.
Nákup odporúčam.
- moznost vybrat si
- nezistil som
som spokojny.
- Odberné miesto Ba
- :-) tovar čo som si objednal mi nebol stále doručený a už pre mňa ani nemá význam ho preberať. Ale nemám ani záujem zrušiť objednávku nech si to vyžerú. Aktuálne je už 12 dní od objednania. Úmysel bol darček na meniny ktoré boli 2 dni dozadu.
Keď mate čas mesiac na dodanie tovaru. Pači sa.
- dobra cena
- menej prehladne zaradovanie tovaru v kategoriach
spokojnost
- Komunikacia so zakaznikom, ziadny mail a ani SMS o pripravenom tovare na osobny odber.
Ako keby klesala kvalita komunikacie so zakaznikom. Telefon nikto nedviha, nechodia notifikacne SMS a maily.
Na druhu stranu je sortiment a kvalita tovaru v poriadku a za velmi prijemne ceny. Castokrat je v ponuke to, co ine obchody vobec neponukaju.