- Naozaj rýchla výroba
Skvela komunikácia, ochota poradiť a expresne rýchle dodanie. Jednoducho skvele celé!
- Nákup pohodlné z domu
Výhodou je široký víber a kvalita
- Netreba nikam chodiť a v kľude si vyberiem zo širokej ponuky
Kvalitné zápichy, široká ponuka, vždy rýchle dodanie
Krásna čistá práca výrobkov a rýchle vybavenie objednávky.
Ja som vždy nadmieru spokojná s týmto obchodnom. Vždy mi vo všetkom pomohli a vyhoveli. Jediný problém mám objednávať sem tam cez novú stránku, lebo vždy niečo dobabrem a potom musím vypisovať a otravovať ich..Ináč je vsetko super.
- Rýchle vybavenie aj dodanie
- Super komunikácia
- Rýchle dodanie, výborná kvalita. Odporúčam.
Rýchle dodanie, výborná kvalita. Odporúčam.
- 100%spokojnosť
- Veľmi veľka ústretovosť
100%spokojnosť,ústretovosť.
- Rýchli
- Ústretoví
- Ochotní
Rada objednávam vždy sa dá dohodnúť a ak aj niečo treba doriešiť tak nieje problém ani s komunikáciou.
- Veľký výber
- Skvelé ceny,rýchle dodanie
- Krásna práca
- Veľká spokojnosť
- Vrelo odporúčam
Nakupovala som druhý krát a som neuveritelne spokojná.Vrelo odporúčam
Rýchle vybavenie objednávky podľa mojich predstáv, skvelá komunikácia. Produkty boli naživo ešte krajšie, ako boli moje očakávania a kvalitné. Určite odporúčam.
- Tovar si jednoduch vyberiem pidľa potreby z ponuky. Možnosť výberu z množstva farebných prevedení a tvarov písma.
Pekný dizajn, množstvo farebných prevedení. Dodanie vždy v čo najkratšom možnom termíne.
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia
- Kvalita tovaru
- Rýchle dodanie, komunikácia perfekt, výrobky su krásne a kvalitné, doporučujem
- Rychle vybavenie
- Zapich vyrobený podla mojich predstáv
Odporúčam a vždy budem komunikácia, rýchle vybavenie objednávky, návrh zapichov... Vždy super, určite objednám zasa. Spokojnosť