jediná nevýhoda je v dodani... neochotny dopravca. vopred mohli dať vedieť že bude tovar dodaný.. píše sa všade telefónne číslo a pred dodani ani neohlasili dodanie ... to je jediná nevýhoda inak tovar bol v poriadku ...
- Nic
Top ceny
- prontnosť
- nemá asi žiadne je to OK
je to spoľahlivý obchod určite odporúčam
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- široký sortiment
- nemá
dobrý výber, prehľadne usporiadaný tovar
- Na stránke ponúkajú tovar, ktorý sa nedá kúpiť. Zaplatila som vopred a už mesiac čakám, kedy mi vrátia naspäť peniaze.
- pohodlie nákupu
- spoľahlivý
- dlhšia dodacia doba
doporučujem
- kvalita, rychle dodanie
- neviem
Bola som velmi spokojna, tovar som objednala jeden den a mala som ho doma na druhy den rano. Velmi ochotni predajcovia, komunikovala som telefonicky - mili, poradili mi, pomohli, dali zlavu :)
- -3 tyzdne od objednavky ziadny kontakt od obchodu (pri tovare bola dostupnost 5-10dni)
- -vyziadal som si stav objednavky -> 3 dni bez odozvy, tak som objednavku stornoval
- Veľký výber, prijateľné ceny, dobrá komunikácia
- Žiadne
Odporúčam tento obchod.
- Tovar mi bol doručený na moju domácu adresu, hoci ako miesto doručenia som uviedla adresu práce.
- nekomunikujú so zákazníkom
Najlepšie ceny, ústretovosť,výborná komunikácia so zakazníkom :-)
- pozor nizsie ceny na heureke ako na ich eshope !!!!!
nerozumiem tomuto sposobu uvadzania cien
menej pozorny zakaznik podlahne prvemu dojmu z ceny ale potom to vytriezvenie ho neprijemne prekvapi -
- na heureke iné ceny ako v skutočnosti!!!
zatiaľ som v tomto obchode nekúpil, pretože majú zavádzajúce ceny keď som klikol na šop bola tam úplne iná cena som sklamaný a zhrozený z takého prístupu.
- dobré ceny
- nemá
ok
- Ceny na úrovni podobne zameraných obchodov, ale dovoz nad určitú sumu, ktorú prevyšuje 90% svietidiel, zdarma.