Prišiel mi plášť, ktorý sa nezhodoval s vyobrazením na e-shope - úplne iný motív nášivky (navyše to bola nažehľovačka a urobená amatérsky, ťahala-krčila plášť)
Okuliare prišli použité (mali poškriabané sklá) a mali zlomenú jednu ušnicu.
Nakoľko mal malý karneval už na druhý deň, plášť sme použili, okuliare som nereklamoval (stáli 2€ a viac by som zaplatil za ich dopravu späť) -
- neviem
- strasne slaba kvalita materiálu
za tie peniaze(20€)za kostym batmana som cakala aspon nejaku kvalitu.navyše "uši" batmana vobec nestoja akoby mali,proste odflaknuta robota.
- Zadna komunikace, zatim stale nedodane zbozi
Zatim opravdu nemuzu doporucit
Reakcia obchodu Svet masiek
bohužel měla jste platbu předem a špatně ji poslala bez variabilního symbolu, nebylo tedy možné platbu spárovat. Po vašem telefonu dnes ve 14:50 jsme platbu dohledali a ihned vám zboží zaslali. Je mi líto, ale pokud nepošlete správně platbu, systém nemá šanci rozeznat, že je platba od vás a spojit platbu s objednávkou, u vás navíc to bylo v kombinaci s tím, že jste objednala na slovenském eshopu do české republiky... S pozdravem Byrtus, svet-masiek.sk -
- Detska maska bez velkosti a fotka bola vo veku 5 rocneho dietata a maska na 3. rocne.Maska je nepouzitelna.S pozdravom.
Reakcia obchodu Svet masiek
díváme se na vaši objednávku a vy jste si přímo vybrala z výběru velikostí velikost 92 a tu jsme vám také zaslali, bohužel ohledně velikosti jste nám nepsala ani nevolala, řekli bychom vám, že velikost 92 je na 5ti ročné dítě opravdu malé. Samozřejmě můžete zboží do 14ti dnů vrátit nebo vyměnit za jinou velikost.
S pozdravem Byrtus, svet-masiek.sk -
...za trochu handry vela penazi...
- Rychlost dodania
- Nekvalitny tovar visoka cena
Všetko bolo v poriadku ale kvalita tovaru nezodpoveda cene,saty ako kostym su z nekvalitneho materialu je to cinska vyroba vsade trčali cverny jedny boli na rukave roztrhane ani sa pohnut v nich aby sa neroztrhli niekde velmi nekvalitne takuto kvalitu latky zositia latky by som kupila u vietnamcov za 3€ nie 20...
- rýchla dodacia lehota
- propaguju kvalitu a pošlu vám nepodarok, ktorý zodpovedá fotke na 50% , zo všadial trčia nite a ešte k tomu je to zle ušité...
neobjednavať
a ak si objednáte tak si to budete musieť sami opraviť aby bol kostým použiteľný -
Prehľad na stránke,komunikácia,aj dodaj hodnotím vysoko,avšak kvalita tovaru,resp.použitý materiál nezodpovedá cene:(
- - rýchle doručenie
- - nekvalitný tovar
- zdanlivo nižšia klamlivá cena (ale vzhľadom na nekvalitu tovaru vysoká)
- vysoká cena za dopravu
- zlá kuriérska služba, kuriér sa ani neunúval vrátiť 1 euro
- celkovo 25 eur zaplatené za kostým kuchára, z ktorého trčali nitky, vrchná časť roztrhaná, musela som to zašiť, a teraz len trpnuť či ten kostým vôbec vydrží ten karneval. Kvalita materiálu absolutne nevyhovujúca, tipujem max. hodnota 5 eur.
- bol to jednoznačne môj posledný nákupReakcia obchodu Svet masiek
omlouváme se, že vám přišel poškozený kostým. Kostýmy jsou v uzavřených obalech a my jej posíláme bez toho, abychom je otevírali před vámi, proto jsme neměli možnost to zjistit. Samozřejmě jste se nám mohla ozvat a určitě bychom našli řešení, jak situaci napravit, když se o tom dozvídáme z recenze po 14ti dnech, těžko se pak s tím dá něco dělat. Kurýrní firmu využíváme DHL parcel, bohužel o lepší alternativě nevíme, zákazníci vítají, že jim je zboží doručeno následující den, ikdyž je o pár centů dražší než pošta, která by ale trvala o pár dní déle.
Hodnota kostýmu 5euro je od reality hodně vzdálená...I tak ale děkujeme za recenzi. Přejeme pěkný den, tým eshopu svet-masiek.sk -
- veľký výber
- kvalita tovaru
opatrne pri výbere zhodnotiť možnosti kvality tovaru
- Objednala som za 40€! Masku pre dieta v cisle 8-10 rokov, v obale pod tymto cislom sa ale nachadzala maska L large pre 2 m chlapa. Kedze sme mali s priatelmi dohodnuty a zaplateni karneval, masku som nestihla vymenit, ale stravila som dva dni nad sijacim strojom a robila zazrak na pockanie a masku presivala. Aj obchod si musi prekontrolovat,co v balicku posiela.
Zlyhal niekde ludsky faktor,maska bola draha ( 40€!) a tak syn rozbil svoju pokladnicku. Aby ju mohol dostat. Pri predaji drahsieho tovaru sa mohla osoba pozriet na to co posiela zakaznikovi a nie Len automaticky vkladat veci do balicka. Nereklamovala som Len z dovodu ze nebol cas na vymenu. Viac si u nich neobjednam ...
- kvalita tovaru
Obchod dobry ale mali by vymenit kuriersku sluzbu. Robia im hanbu!!
- Obchod sa prezentuje dodaním tovaru do 48h, avšak reálne túto svoju prednosť nespĺňa.
Reakcia obchodu Svet masiek
na rychlém doručení si velmi zakládáme a objednávky přijaté do 12:00 odesíláme ihned, ostatní následující pracovní den a kurýr DHL doručuje následující pracovní den na Slovensku. Není možné, že vás jen kurýr nezastihl? Díky. Tým eshopu svet-masiek.sk
Edit: dohledali jsme vaši objednávku, abychom se na to podívali a objednal jste si minutu po sobě 2 totožné objednávky, volali jsme vám i psali, bohužel neúspěšně, tak jsme předpokládali, že se jedná o omyl a odeslali vám jednu z nich. Objednal jste si v 18:29 a hned následující pracovní den jsme vám objednávku zaslali, nepříjde nám vaše hodnocení fér, ale i tak děkujeme za recenzi. -
- Na stránke majú napísané že pri objednaní do 12 hodiny doručujú do 24 hodín čo nieje pravda a a ne to nemožné lebo to ar doručujú z českej republiky
Reakcia obchodu Svet masiek
ano, zasíláme z české republiky, ale je to pravda, pokud objednáte do 12:00, zboží ten stejný den odešleme a kurýr DHL doručuje následující pracovní den po celém Slovensku. Samozřejmě to platí pouze pro dobírku, pokud se jedná o platbu předem na účet, tak zboží odesíláme v den přijetí platby.
Chystáme ve spolupráci s DHL také novinku, že pokud objednáte v pátek do 12:00, zboží u vás bude již v sobotu.
Díky.
S pozdravem Byrtus