Dlha doba doručenia
Dobrý deň.
Vo Vašej objednávky boli dva produkty skladom a jeden produkt s dostupnosťou 3 - 6 pracovných dní. Objednávka Vám bola doručená v deklarovanom termíne.
S pozdravom survival-shop.sk -
- Nepríjemné arogantné jednanie zo strany obchodu
- Pri tovare majú uvedený počet kusov, aby to budilo dojem že majú tovar skladom
- Dlhá dodacia doba až 7 dní od objednávky
Už by som tam nenakúpil
Vážený zákazník.
pri produktoch máme uvedené dostupné kusy, ktoré je možné objednať. Doba dodania je jasne napísaná , vo Vašom prípade 3 - 6 pracovných dní. Vaša objednávka bola dodaná v deklarovanom termíne, t.j. na 5 pracovný deň od zrealizovania objednávky. -
ok
Tovar bol na sklade a bol doručený za týždeň. Co je veľa.
Dobrý deň.
V detaile produktu je jasne a zrozumiteľne uvedené "dodanie 3 - 6 pracovných dní", čo zodpovedá dodaniu Vašej objednávky. -
- Ceny
- Komunikacia
- Rychlost dodania
Nakupoval som tu prvykrat. Vsetko prebehlo v poriadku. Danu vec, ktoru som hladal, tu mali najlacnejsiu.
- rýchle vybavenie
Rýchlosť
- Je to super obchod, dobrymi cenami a rychlim dodanim
- Strašne dlhá doba dodania.
- Objednával som už viac krát a bez problémov
- Pri vyzdvihnuti z balikomatu a platbe cez GLS nutnost instalovat aplikaciu a platba cez nu, nemoznost platit kartou priamo v balikomate.
Perfekt servis
Reakcia obchodu Survival-shop.sk
Ďakujeme za recenziu. Vaša spokojnosť s nákupom nás teší :-) Team Survival-shop.sk
- cena tovaru
- zasielka mi bola dorucena skor ako avizoval e-shop. Informovali ma emailom o tom, ze mi zasielka nebude dorucena v piatok ako potrebujem, ale bola mi dorucena uz vo stvrtok. :D
- komunikacia e-shopu
Nakupoval som tu prvy krat, ale urcite nie posledny.
- Už som raz hodnotil
- szuper cuccok jó áron
Rýchle dodanie.
Reakcia obchodu Survival-shop.sk
- Nekomunikujú a dodanie trvá už vyše týždňa
Reakcia obchodu Survival-shop.sk
Vami objednaný produkt, je s dostupnosťou 7 - 14 pracovných dní, čo je uvedené v detaile produktu. Tovar Vám bude expedovaný v tomto termíne, ktorý Vám bude upresnení e-mailom. Team Survival-shop.sk
Že COOL.
- Široký sortiment produktov