- Rychle dodanie a tovar bol uplne v poriadku ..
Reakcia obchodu Supplies.sk
Vážime si Váš čas ktorý ste si našli na hodnotenie nášho e-shopu a sme radi že ste si vybrali práve u nás.
Veľká spokojnosť
- Rýchle doručenie
S pozdravom Supplies.sk -
Po prečítaní recenzií som sa obával termínu dodania, ale tovar bol doručený v pohode na tretí deň. Takže spokojnosť.
S pozdravom Supplies.sk -
No celkom som nebola spokojná. Jedlička, ktorú som si objednala má len 70 cm a nie 80 cm. Možná keď ju dám do stojanu ano. Na obrázku vyzerala väčšia .
Dostupnosť tovaru som si vopred overila mailom, odpísali, potvrdili, že tovar majú na svojom internom sklade. Na druhy deň prišiel mail od GLS, ako po prijatý tovar fyzicky (na ktorý stále čakajú od odosielateľa) následne doručujú. Po pár dňoch a pátraní, odpísal eshop, že tovar nemajú, dodanie 3-4 týždne... a viac nekomunikujú. Tovar bol na dobierku, ale aj tak chýba nejaká slušnosť a ospravedlnenie sa za zlú informáciu. V mailoch sa nepodpisujú, človek nikdy nevie s kým komunikuje. Škoda, veľa eshopov si robí zlé meno len a len sama. Neodporúčam, pretože aj keď pri tovare svieti na sklade, nemusí to byť pravda. A platbu vopred vôbec nerealizujte.
Dorucenie bolo slubovane do 2 dni. Uz presiel tyzden a tovar stale nemam.
Maximálna spokojnosť, odporúčam! Sedací vak krásna farba, štýl a celkové prevedenie.Chválim komunikáciu a aj rýchlosť doručenia.
- No naj cena
- Tovar perfektny
Som maximalne spokojna len odporucam
S pozdravom Supplies.sk -
- Skvelá komunikácia, poradili výborne a boli veľmi ochotní
- Spokojnosť
- Návod na montáž
S pozdravom Supplies.sk -
Poškodená doska stola (preliačenina) a vyblednutá farba dosky.
Reakcia obchodu Supplies.sk
Dobrý deň prajeme, prosíme Vás aby ste nás kontaktovali ohľadom reklamácie zakupeneho produktu na našom e-shope.
Ospravedlňujeme sa za túto nepríjemnosť, budeme sa snažiť Vám tovar zreklamovať v čo najkratšom čase. Kontaktuje nás na e-maile: [email protected]
- Bez starosti rychlo dodanie
- Rýchle vybavenie a dodanie
S pozdravom Supplies.sk -
všetko v poriadku, rýchla a bezproblémová dodávka
- Spokojnosť
S pozdravom Supplies.sk -
Velmi rychle vyřízená a doručená objednávka. Děkuji. Mohu doporučit.
S pozdravom Supplies.sk -
mali, čo som potrebovala, rozumná cena a kvalita výrobku
S pozdravom Supplies.sk -
- Rýchle dodanie,tovar prišiel zabalený veľmi dobre,aby nešlo k poškodeniu!!!odporúčam super!!!
S pozdravom Supplies.sk