Tovar objednaný zaplatený mal prísť 22.8 no príde až 26.8 … dôvod omeškania vôbec neoznámili
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň, ďakujeme Vám za hodnotenie. Evidujeme, že objednávka odišla zo skladu 22.8.2024, kuriér objednávku potom doručil do dvoch pracovných dní. V našej spoločnosti sme mali aktuálnu akciu, ktorá viedla k veľkému nárastu objednávok, čo spôsobilo oneskorené doručenie všetkých objednávok. Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu . Tím Super zoo
- Som veľmi spokojná prišlo co malo prísť a všetko bolo v poriadku
- Balenie vriec s granulami iba do fólie. Asi chyba dopravcu, ale raz mi už prišlo natrhnuté a prelepené vrece, musela som reklamovať. Teraz bola roztrhnutá našťastie iba fólia. Treba dať aspoň viac tej fólie na veľké vrecia s ktorými sa ťažko manipuluje. Inak dochádza, aj samozrejme neopatrným zaobchádzaním k poškodeniu.
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň, ďakujeme Vám za hodnotenie. Granuly balíme iba do fólie. Obaľujeme ho hrubou vrstvou, aby tovar neprišiel poškodený. Ak sa stane, že tovar aj napriek tomu poškodený príde, treba nás hneď kontaktovať na našej zákazníckej linke, alebo emailom. Reklamáciu hneď riešime. Ďakujeme, s pozdravom Tím Super zoo
- rýchlosť vybavenia objednávky
- široká sieť kamenných obchodov
Veľmi príjemné mladé dámy....s radosťou sa ku vám vrátim nakupovať....Ďakujem aj za rady v oblasti výživy a stravovania....
Vždy tu spoľahlivo zoženiem všetko pre moje morské prasiatka
- Spoľahlivosť, rýchlosť, milý personál.
- Výborná komunikácia obchodu.
- Široké spektrum tovaru.
- Parkovanie priamo pred vchodom.
- Vyššie ceny.
- Chýbajú zľavy za vernosť ako u iných obchodníkov.
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň, ďakujeme veľmi pekne za Váš názor. Ceny v našich predajniach okrem iného zohľadňujú náklady na chod prevádzok, zahŕňajú náklady na energie, prenájmy priestorov, zamestnancov. K dispozícií je pre vás vernostný program Super zoo family, v ktorom nájdete zaujímavé zľavy. Veríme, že si v ňom vyberiete zaujímavú ponuku za priaznivú cenu pre Vášho zvieracieho miláčika. Po stiahnutí aplikácie Super zoo môžete navyše využiť špeciálne ponuky, ktoré sa menia každý týždeň. Ďakujeme za porozumenie. Tím Super zoo
- Veľmi rýchlo super, spokojná
Rýchle dodanie,kvalitný tovar
- Objednal som si granule, vreco bolo roztrhnute pod fóliou z ktorou ho balili, takže je evidentne ze to museli vidieť...
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň , ďakujeme za Vaše hodnotenie. Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknutú situáciu a chceme Vás ubezpečiť, že pre nás je dôležité, aby sme Vaše obavy a nejasnosti vyriešili čo najskôr a čo najefektívnejšie. V prípade akýchkoľvek problémov alebo otázok v súvislosti s našimi službami, Vás žiadame, aby ste nás okamžite kontaktovali prostredníctvom našej zákazníckej linky. Naša zákaznícka podpora už bola informovaná o Vašej situácii a bude Vám k dispozícii, aby sme mohli spoločne nájsť riešenie. S pozdravom, Tím Super zoo
V Superzoo som si objednala bidielka a hračky pre našich vtacikov a zásobník na mlsky a sáčky pre psíka. Som spokojná aj so všetkým, objednávka prebehla úplne v poriadku
Nemohli najst moju adresu
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň, ďakujeme Vám za hodnotenie. Ospravedlňujeme sa Vám za vzniknutú situáciu. Nemáme žiadnu správu ani email od Vás ani od prepravnej spoločnosti, že bol problém pri doručovaní. Do budúcna nás prosím neváhajte kontaktovať na doriešenie situácie. V logu evidujeme, že kuriér sa Vám pokúšal balík doručiť viacej krát. Ak bývate na neprístupnom úseku, kuriér vždy ponúkne možnosť tovar nechať na najbližšom odbernom mieste. Tím Super zoo
- Donáška
- Rychly a bezproblemovy nakup
- Rychle dorucenie, velmi prehladna aplikacia.
- výhodné ak majú zľavy
- veľmi dlhé doručenie
Od objednávky prešlo 7 pracovných dní a tovar mi stále nebol doručený. Operátorka call centra sa vyhovára na všetko možné..
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň, ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Na základe našich záznamov sme zistili, že Vaša objednávka bola úspešne doručená. Operátorka Vás správne informovala ,že sme mali špeciálnu akciu, kvôli ktorej sa všetky objednávky doručovali s menším oneskorením. Tieto informácie boli zverejnené na našej webovej stránke. Ďakujeme za pochopenie a želáme Vám príjemný deň. Tím Super zoo
- V super zoo rada nakupujem, nájdem tam čo potrebujem za primeranú cenu.
- Posledná objednávka mi nebola doručená, musela som kontaktovať dopravcu aby som zistila príčinu nedoručenia balíka. Zásielka je poškodena dopravca nevie čo ďalej a super zoo sa zatiaľ nevyjadrilo.
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň, ďakujeme Vám za hodnotenie. Danú situáciu momentálne prešetrujeme. Nemáme žiadnu informáciu od prepravnej spoločnosti, že by bol Váš balík poškodený. Hneď ako budeme mať bližšie informácie, bude Vás kontaktovať naše call centrum. Ospravedlňujeme sa Vám za dlhé čakanie. Objednávku Vám doručíme čím skôr. Tím Super zoo
- Jednoduche objednanie
- Tovar doruceny kurierom na druhy den
Dobre ceny, rychle dorucenie
- Pri objednávke tovaru avyzdvihnutí priamo v obchode všetko perfektne funguje.
- Pri objednávke z e-shopu nie sú aktualizované skladové zásoby a tak sa vždy po chvíli dozviete, že tovar nie nie je na sklade a niet sa s kým dohovoriť.
- výhoda dovozu priamo na domácu adresu
výhoda dovozu na adresu