Som maximálne spokojná,nemám čo vytknúť.
Tovar kvalitný, obsluha milá, hlavne vedia poradiť. Uvítala by som trochu nižšie ceny. Spokojnosť.
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Veľmi milá a príjemná obsluha
Všetko ok
- Ak majú na predajni tovar, ihneď k vyzdvihnutiu
Zatiaľ len spokojnosť
- dorucovacia sluzba prisla neskor a nemala platobny terminal
Reakcia obchodu SUPER ZOO
veľmi nás mrzí Vaša negatívna skúsenosť s doručovacou službou. Doručovacia služba Packeta jazdí ku zákazníkom medzi 18:00 až 22:00. Kuriér žiaľ nemá k dispozícii platobný terminál, ale je možné objednávku zaplatiť bezhotovostne cez platobnú bránu alebo v hotovosti. Odkaz na platobnú bránu je zasielaný vždy predom na e-mail uvedený v objednávke.
Za tím Super zoo, Lucka -
- rýchle jednanie
Mala som problém nepotvrdené gravírovania ale vyriešili to sami. Výrobok psia známka prišla dnes 11.11. v poriadku.
Nakupovala som prvý krát a som velmi spokojná. Aj s výberom , aj s cenami , aj s dodaním.
- Rýchle doručenie
Supeeeeeer
- Super
Celkom dobrý obchod
Objednala som cez e shop produkty,ktoré ukazovali ma sklade ,avšak objednavka bola zrušená zo strany obchodu .skúšala som za 5 dni a znova ,to iste
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň, veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Vami vybrané produkty naozaj nie sú na sklade na Vami vybraných predajniach, preto Vám museli byť objednávky stornované. Predajňe som už ale upozornila, aby si zrovnali stavy na sklade a na e-shope.
Ešte raz sa Vám ospravedlňujem za vzniknuté komplikácie.
Za tím Super zoo, Lucka -
- rýchlo vybavené a pripravené na vyzdvihnutie
- Veľký výber
- Zákaznícka zľava
Ocenila by som vzorky zdarma aby sme lepšie viseli veľkosť, vôňu...
Je 10/10 do iného obchodu by som nejsla
Nájdem všetko čo potrebujem za super cenu a dopravu ktorá sa ponáhľa -
- Rýchle vybavenie
- Výber