- Dlhá dodacia lehota...
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň.Ďakujeme, že ste si našli čas a ohodotili Váš nákup.Vaša objednávka bola prepravcom vrátená do nášho skladu. Ako kompenzáciu za vzniknutú situáciu sme Vám zaslali zľavoú poukážku na ďalší nákup. Za vzniknutú nepríjemnosť sa Vám ospravedlňujeme.Veríme, že nám aj naďalej zachováte svoju priazeň.S pozdravom, Tím Super zoo
zakúpené v SUPER ZOO pred 1 týždňom
- Tovar sa dá objednať cez internet a je možnosť vyzdvihnúť si ho priamo v obchode.
velmi mily pristup personalu
zakúpené v SUPER ZOO pred 1 týždňom
za mňa fajn, len rozmery oblečenia pre psíky by mohli byť lepšie
- velky vyber tovaru
zakúpené v SUPER ZOO pred 3 týždňami
Všetko ok, až na to, že 2x som si rezervovala tovar a 2x mi prišlo následne storno rezervácie. Volala som, že čo sa deje a vraj to bol len omyl...
zakúpené v SUPER ZOO pred 2 týždňami
Veľmi odborný prístup a ochota pána Miloša z predajne v Prievidzi.
zakúpené v SUPER ZOO pred 2 týždňami
Objednávka bola stornovana zo strany obchodu
Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň Peter, ďakujeme za Vašu reakciu. Vaša objednávka bola stornovaná z dôvodu nedostupnosti tovaru vo Vami vybranej predajni. Kolegovia Vás kontaktovali telefonicky o stornovaní objednávky. Skladové zásoby predajne na eshope sú aktualizované v cykloch, preto sa môže stať , že vo chvíli objednávania tovar dostupný bol a keď objednávku predajňa chystala , tovar sa vypredal zo skladu predajne. Veríme, že nám zachováte svoju priazeň aj naďalej. S pozdravom, Tím Super zoo
- Super
- Tovar bol rýchlo doručený
OK
zakúpené v SUPER ZOO pred 3 týždňami
objednala som si 3 veci, na jednu mi obchod telefonoval že je nedostupná, ked som prišla do prevádzky v SC, produkt číslo 2 bola iný gramáž ako som objednala a na prevádzke ju nemali, a doma som dokonca zistila že produkt bol uplne pre iný typ mačky ako som si objednala.
Produkt č.3 bol jediny v poriadku.Reakcia obchodu SUPER ZOO
Dobrý deň Simona. Ďakujeme že ste si našli čas a ohodnotili Váš nákup.Tovar , ktorý je v predajni, je k dispozícii aj pre zákazníkov navštevujúcich naše predajne a aj zákazníkom , ktorý si objednajú cez eshop na osobný odber. Aktualizácia skladových zásob neprebieha v reálnom čase, stav zásob sa aktualizuje v cykloch. Môže sa stať, že niektorý produkt je ešte zobrazený ako skladom, ale skladová zásoba nie je už dostatočná na vykrytie všetkých prijatých objednávok. Objednávky sú spracúvané v poradí v akom boli prijaté.Preto Vás kolega kontaktoval.Mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť.V prípade akýchkoľvek informácií ohľadom produktov alebo dostupnosti neváhajte kontaktovať náš zákaznícky sevis na t.č. 02/205 70 200 (Po - Ne: 9:00 - 19:00).Veríme , že nám aj naďalej zachováte svoju priazeň. S pozdravom,Tím Super zoo
- dobré cny
- veľmi ochotnýa milý personál
zakúpené v SUPER ZOO pred 3 týždňami
Majú dobré ceny aj tovar len keby ta dĺžla dodacej lehoty sa skratila na polovicu urcite by sme viac krát objednali ale asi budem nútená nakupovat inde kde maju kratsiu dlzku dodacej lehoty..
- Super rýchle dodanie
zakúpené v SUPER ZOO pred 3 týždňami
Tovar som si ráno objednala, už doobedu bol pripravený k vyzdvihnutie. Super.
zakúpené v SUPER ZOO pred 3 týždňami
- Kamenná predajňa blízko bydliska, možnosť on-line objednať, a vyzdvihnúť na pobočke
Most pri Bratislave - veľmi milý a ochotný personál, baby ochotné pomôcť, poradiť, všetko ukázať, klietku vyskúšať, pomohli nasadiť košík psíkovi - Amstaf - či mu pasuje. Poradili ako správne nasadiť skrtiaci obojok aby fungoval. S takou ochotou som sa ani ešte nestretla na žiadnej inej pobočke. Bola som veľmi veľmi spokojná, napriek tomu že objednaná klietka nebola k dispozícii. A to len vďaka personálu ktorý tu pracuje. Takže ak by som mohla, dávam 120%. Baby fakt úžasné a vyznajú sa.
zakúpené v SUPER ZOO pred 3 týždňami
- dosť zásob populárnych produktov
- vždy nájdem rôzne triedy tovaru
- zamestnanci sa vyznajú
- niekedy nedostatok menej kupovaných produktov
Ocenil by som dlhšie otváracie hodiny kamenných predajní.
Všetko bolo super.
zakúpené v SUPER ZOO pred 3 týždňami
Dobrá komunikácia, rýchle vybavenie objednávky.