- Objednala som si 2 x paplón 140/220 a aj 2 x obliečky 140/220 cm a prišlo mi paplón 1 x 140/220 a 1 x 140/200 cm, ale obliečky došli 2 x 140/220 cm. A tak sa pýtam, kto balí tie balíky?? A keďže nie je kontakt na spätnú väzbu, tak som sa rozhodla nechať si ten menší paplón a doobjednala som si ešte jeden - väčší, ku obliečke 140/220 cm. A teraz čakám, aký paplón mi príde. Ak menší, potom to budem riešiť.
Inak som spokojná
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň mrzí nás že ste obdržali nesprávnu veľkosť.Stačilo nás kontaktovať a všetko by sa vyriešilo. Kontakt na nás nájdete v pohode. Je uvedený na stránkach aj na faktúre kľudne ste sa nám mohli ozvať.
- Tovar nedodali načas
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň pri paravánoch je dodanie 7 až 10 pracovných dní. Ospravedlňujeme sa za dĺžku dodania ktorá bola spôsobená zdržaním vo výrobe. Meškanie tovaru je len 3 dni po uvádzanej lehote .
- v ponuke je tovar, ktorý sa momentálne nevyrába
S prístupom obchodníka som spokojný, ale nechápem požiadavku na hodnotenie, keďže objednaný výrobok mi nebol dodaný.
- Tovar neodpovedal popisu
Tovar som zaplatila a do dnešného dňa mi nebol doručený.
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň tovar bol odoslaný druhý deň po objednaní. Pozeráme na status v DHL kde ste si dohodli doručenie na iný pracovný deň. Skúsime v pondelok zistiť u prepravcu kde je chyba že vám to nedoručili.Škoda že ste nás nekontaktovali telefonicky alebo emailom kde by sa to dalo s prepravcom vyriešiť ihneď.
- Tovar nezodpovedá farbami ponuky na e shope bola som sklamaná.
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň obliečky Natura hnedé sú totožné s obrázkom skoro na 100% .Je to jeden z najpredávanejších vzorov a zatiaľ je na nich len pozitívny ohlas. Záleží aj na tom ako máte nastavený monitor,vtedy sa môžu farby trošku skreslené.
Ako Mi môžete zaslať e-mail o hodnotení nákupu, keď som u Vás nenakúpila? Nakoľko som si chcela zakúpiť 2 ks tovaru, po 2 dňoch ste mi oznámili, že jeden produkt Mi nemôžete dodať, pričom na stránke máte napísané dodanie tovaru do troch dní. Často nakupujem cez e-schopy a nestretávam sa s takouto neprofesionalitou, mali by ste na sebe popracovať.
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň email o hodnotení zasiela automaticky Heureka a nie eshop. Tovar čo ste si objednali bol dostupný akurát osuška Minnie ktorú ste si vybrali už bola vypredaná . Podobný vzor ktorý máme ste už žiaľ nechceli a objednávku ste stornovali.
- 10 dní od objednávky a nič. Hlavne ze tam bolo napísané, že všetko skladom
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň žiaľ vaša objednávka bola zdržaná kvôli novoročným sviatkom a následným inventúram ktoré sú začiatkom roku.
- Zatial nemam tovar :-(
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň tovar ste si objednali 27.12.2018 keď že boli sviatky tak vám bol tovar odoslaný 3.1.2019 . Skúsime kontaktovať ešte prepravcu prečo vám balík nedoručili ako mali 4.1.2019
- Objednala som si tovar, ktory bol uvedeny v ponuke, zaplatila som a dodatocne som dostala informaciu, ze tovar nie je dostupny.
Tovary uvedene v ponuke nie su vzdy dostupne.
- výber tovaru
tovar nedorazil
žiadna komunikácia ohľadom stavu objednávky -
Dobrý večer ja som si objednala návliečky na dva paplony prišiel mi na jednu posteľ!za 43€ako to?objednávala som také drahé?to nie.mozte sa na to pozrieť?ďakujem rapakova marcela
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň ďakujeme za vašu recenziu.Objednávali ste si u nás 2 ks návliečok 140x200/70x90 cm . Ktoré ste už po našej komunikácii objavili v balíku. Škoda že prv dávate recenzie ,ako si prezriete dodaný tovar ktorý už máte doma 10 dní. Aj keď nevieme ako sa môže stať , že nenájdete obliečku v obálke kde sú len 2 obliečky. No ale stáva sa všeličo.
Pekný deň :-) -
Dodali menšie matrace a už vyše mesiaca čakám na vybavenie reklamácie.
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň nevieme komu ste chceli dať tú recenziu ale u nás matrace nepredávame a ani sme nepredávali. U nás ste nakúpili vankúše ktoré ste ani neprevzali a vrátili sa nám späť !!!
Pekný deň. -
- obliecky brotex boli drahe a velmi, velmi nekvalitne
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň Brotex vyrába obliečky 25 rokov a máme s nimi len dobré skúsenosti. V Čechách patria medzi top výrobcov posteľných obliečok a sú aj vysoko hodnotené ako veľmi kvalitné.
Tovar som vratila. Vobec nezodpovedala kvalita popisu a na obrazku vyzeraju uplnr inak. Navliecky ktore mi prisli vyzerali ako po 20 praniach. Neodporucam.
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň objednali ste si u nás 3 druhy obliečok . Všetky tieto obliečky od firmy Ovitex sú kvalitné a zodpovedajú aj obrázkom. Tie konkrétne čo ste mali objednané sa predávajú od začiatku tohto roka a zatiaľ je na nich len pozitívny ohlas. Nevrátil sa nám zatiaľ ani 1 ks .
neprehladnost tovaru. zle foto.
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň čo sa týka foto obliečok sú fotené priamo výrobcami a sú reálne. Snažia sa to nafotiť čo najlepšie a fotky sú celkom fajn. Čo sa týka prehľadnosti tovaru snažíme sa to mať usporiadané čo najlepšie .Zoradené sú podľa veľkostí a druhu materiálu.
Objednala som rodicom frote obliecky na vankuse Dormeo a dosla obycajna latka v tvaru obdlznika. Neodporucam
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň objednali ste si klasický poťah froté neprešívaný. Je to originál poťah na ortopedické vankúše Brotex. Nie je to poťah na vankúše Dormeo to vám ani nemôže rozmerovo sedieť. Presný popis produktu je uvedený aj na stránke.
- 3x som odoslala platbu cez kartu a platba sa im nedostavila neviem preco...bolo to pre mna negativne
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň online platby cez 24 Pay nespravujeme priamo ale je to externá firma. V ten uvedený deň prebehlo v poriadku viac platieb a nebol s nimi problém. Môže byť že mala v ten deň odstávku nejaká banka a platba vám neprešla. Bežne robia niektoré banky údržbu systému a vtedy platbu neprevediete.
objednal som si 4 plachty a dva letné paplony, spravil prevod z môjho účtu na účet obchodu superspánok a mám pocit že bavlna z, ktorej sú výrobky ušité sa ešte len zbiera na poliach...čakám cca 11 dní, aj pešo by som po to išiel do Levoče, ušil si to tam a pešo odišiel domov a stálo by ma to menej času ako tomuto eshopu
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň .Informovali sme vás emailom že červené plachty sú vypredané, povedali ste že v pohode počkáte kým sa naskladnia .Dnes vám tovar odišiel. vedeli ste o tom tak škoda takých recenzií vytiahnutých z kontextu. Paplóny a 2 plachty by vám už boli doručené dávno len ste chceli počkať. A 11 deň to nie je, keď že vaša platba prebehla 10.5.2018 .
cez internet pri objednavani budem opatrnejsia , dodany tovar nezodpoveda takej kvalite aku som chcela
Reakcia obchodu superspanok.sk
Dobrý deň objednali ste si uteráky a osušky v gramáži 450g m2 . Uteráky a osušky plne zodpovedajú uvedenej gramáži a aj uvedenej kvalite.