Zdravím vás. Pre zásielku som si bol, ako bolo dohodnuté. Zásielka je v
poriadku, som váš spokojný zákazník. Budem si aj naďalej od vás
objednávať, doporučím vás mojím priateľom.
Prajem vám príjemne prežitie sviatkov.
S pozdravom váš spokojný zákazník. -
- široký sortiment ponuky
tovar zatiaľ nemám, žiadne info z obchodu, kedy tovar príde - skrátka nič - ticho...
Všetko výborne, vdaka.
Pred tyzdnom mi prisiel mail, ze objednavka sa pripravuje. A stale nic. Chyba komunikacia, ze ak nejaky tovar nemaju, mali by kontaktovat zakaznika a vysvetlit preco meska tovar. Aj v minulosti sa to uz stalo a som im presne toto vysvetlovala telefonicky. Bohuzial nepomohlo.
Vsetko ok
v ponuke sa zamieňajú gramy s kusmi,takže pri objednávke 1 ks výrobku sa mi v košíku objavil 1 gram! miesto ponúkaného a objednaného červeného ženšenu,mi bol poslaný menej kvalitný biely za cenu červeného, jediná možnosť dopravy je expres kuriér za príplatok,čo má znamenať dopravu na druhý deň,miesto toho som obdržal zásielku "expres" za týždeň!!!!!komunikácia cez mail-nulová...
katastrofa
- nema zriadený učet Sk a nie je možne zadať VS a aj keď v emaile ponuka riešenie nepreveruje platby - ekonomický prg mu nepáruje objednávky s platbami a je potrebné na to upozornovať.
+nizka cena
- dlhá dodacia doba -
- prehladne informacie o tovare a zložení
- nenašla som
doporučujem
- na uvedenom tel.č. je stále hláska, že nie je dostupné, to vo mne vzbudzuje nedôveru
- RAW produkty za dobrú cenu
Veľký vyber za dobrú cenu
- Ponúkajú tovar v dobrej cene.
- Tovar som rýchlo na stránke našla.
- Rýchle doručenie.
- Neviem o žiadnych slabinách.
Som spokojná.
Tovar bol doručený v poriadku a v dobrej cene.
Odporúčam obchod ostatným. -
- kvalitný tovar, dostatočný výber, výhodné ceny, profesionálne služby
odporúčam
- Časová úspora
- Vysoke poštovné
Skvelý pomer kvality a ceny. Komunikácia na úrovni čo sa bohužiaľ na Slovensku dá zrátať na prstoch jednej ruky..takže o to väčšia spokojnosť keď narazí človek aj na takúto príjemnú skúsenosť pri nakupovaní. Ďakujem
- Rychle dodanie
- Nie je mozna platba cez internet
- Dobrá cena a prehľad o tovare.
- Neviem sa vyjadriť
V prípade, že sa chcete venovať resp. žiť s doplnkami stravy oplatí sa stránku otvoriť. Tu sa dozviete všetko čo potrebujete.
- tovar mal dobru cenu
Odporucam tento obchod aj ostatnym.Nizke ceny,kratka dodacia lehota,tovar dobre zabaleny.
- Dlhá dodacia doba
Dlhá doba dodania a drahá doprava
Reakcia obchodu Superpotravina.sk
Dobrý den, vaši objednávku jsme expedovali třetí den od zaplacení. Jelikož však objednáváte z České republiky na Slovensko, je potřeba počítat s dobou dodání dva dny a vyššími náklady na přepravu.