Na prvýkrát super
Vážený zákazník,
veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a váš názor si veľmi vážime. Veríme, že sa k nám budete radi vracať a že aj naďalej budeme napĺňať vaše očakávania.
Rýchle dodanie
nic
Maximálna spokojnosť.
všetko o.k.
Tím Superliek.sk -
Rýchle vybavenie objednávky, rýchle dodanie, všetko na jednotku s *
Velmi ochotní
Všetko OK.
Tím Superliek.sk -
- Veľmi rýchle dodanie tovaru, maximálna spokojnosť odporúčam
Tím Superliek.sk -
Spokojnosť,rýchle vybavenie a doručenie.
Tím Superliek.sk -
- Dobrý deň.Rano objednané a po obede o 16,00h prevzaté.Ďakujem.
- Spokojný s tovarom
- Rýchle doručenie
- Bohužiaľ doručenie bolo na fakturačnu adresu aj keď som uviedla v objednávke doručovaciu adresu.
Vážený zákazník,
veľmi pekne vám ďakujeme za to, že ste si našli čas a napísali recenziu na náš e-shop Superliek.sk. Ospravedlňujeme sa za chybu, ktorá vznikla.
Vaša spokojnosť je pre nás nesmierne dôležitá a váš názor si veľmi vážime.
- Rychle dodanie,bezpecne balenie
Tím Superliek.sk -
- Liek som nevedela pozhanat, vraj ho nedovazame, /informacia v Max lekarni/, u vas som objednala a bol
Jednoducha objednavka, platba podla vyveru zakaznika, rychle dorucenie
- Ok
- Pomerne rýchlo dodané